Resume from December 19, 2015

Богдан

Менеджер з продажу

Employment:
Part-time.
Age:
26 years
City:
Sambir

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Львівський національний університет ім.Івана Франка

Економічний,фінанси і кредит, Львів
Higher, from 2015 to 2018 (2 years 9 months)

Самбірський технікум економіки та інформатики

Економічний,молодший спеціаліст з комерційної діяльності, Самбір
Unfinished higher, from 2012 to 2015 (2 years 9 months)

Фахівець у галузі комерції - це фахівець із організації процесів, пов'язаних із купівлею-продажем, обміном і просуванням товарів від виробників до споживачів з метою задоволення купівельного попиту й одержання прибутку.

Фахівець у галузі комерції повинен бути підготовлений до вирішення таких основних професійних завдань:

у комерційно-організаційній діяльності: вибір товарів і формування товарних асортиментів; вибір покупців і постачальників; планування й організація процесів закупівлі; організація комерційних взаєморозрахунків; організація руху товарів і створення системи стимулювання збуту; керування товарними запасами;

у дослідницькій (у тому числі науковій) діяльності: дослідження й аналіз товарних ринків; дослідження асортименту і конкурентоспроможності товарів; дослідження й моделювання бізнес-технологій; аналіз і оцінка ефективності комерційної діяльності; дослідження інформаційно-методичного забезпечення комерційної діяльності з метою її оптимізації;

у проектно-аналітичній діяльності: проектування інформаційного забезпечення комерційної діяльності; прогнозування кон'юнктури товарних ринків; прогнозування і проектування номенклатури товарів; прогнозування й розробка стратегії комерційної діяльності підприємства на товарному ринку; проектування процесів просування й реалізація товарів на ринку; прогнозування результатів комерційної діяльності підприємства.

В умовах ринкових відносин суттєво підвищується роль комерційної діяльності як основного фактора ефективного господарювання підприємства різних форм власності. Комерція (лат.) - торгівля.

Комерційна діяльність - це сукупність процесів і операцій направлених на здійснення купівлі - продажу товарів з метою задоволення купівельного попиту і одержання прибутку.

Комерційна діяльність - є сукупністю фінансово - економічних , правових, організаційних знань, навичок та дій, які направлені на організацію, проведення та удосконалення процесів обігу (купівлі, продажу) товарів з метою задоволення попиту споживачів та отримання прибутку.

Комерційна діяльність є основою торгового бізнесу. Важко знайти підприємство, одним із видів статутної діяльності якого була б торгівля товарами.

Основною фігурою товарного ринку кваліфікованого управління захисту прав споживачів виступає комерсант.

Комерсант - провідна професія ринкової економіки, організатор торгівлі, здорової ринкової кон'юнктури, збалансованого товарного ринку. Сучасний комерсант - це висококваліфікований менеджер, який знає кон'юнктуру і закони вільного ринку заснованого на використанні законів вартості, попиту, пропозиції та ін. Він універсальний фахівець торговельної справи, від результативної роботи якого залежить ефективність діяльності підприємства або фірми в цілому.

Комерсант - фахівець призначений для комерційної діяльності на ринку товарів і послуг по забезпеченню просунення на ринок товарів оптимального асортименту і високої якості.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet 1С:Бухгалтерія

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: