Resume from March 26, 2024 PRO

Андрій

Шеф-повар, 60 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 02.2022 to now (2 years 3 months)
Консалтинг, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Подорожую Україною та допомагаю рестораторам з їх проектами, волонтерю, готую благодійні вечері від шефа для підтримки ЗСУ

Шеф кухар/керуючий

from 01.2021 to 03.2022 (1 year 2 months)
Ресторан Kritikos, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Преміум ресторан середземної та грецької кухонь

Шеф повар

from 01.2020 to 12.2020 (11 months)
Ресторан Follower, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Запуск ресторана с нуля

Шеф-кухар

from 03.2019 to 12.2019 (9 months)
Semifreddo Ristorante, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бренд шеф

from 01.2018 to 03.2019 (1 year 2 months)
Urban Bistro и итальянский паста ресторан Ciao Papa, Братислава, Словакия (Гостинично-ресторанный бизнес)

Продвижение ресторанов
Контроль работы кухонь ресторанов
Обновление меню
Гастро ужины
Мастерклассы как для гостей так и для персонала

Бренд-шеф

from 11.2017 to 01.2018 (2 months)
Vinsanto, Киев (Ресторанный бизнес, сфера услуг питания и потребления вина)

Рестарт заведения.
Запуск заведения с нуля.
Разработка меню, дегустационных сетов, сезонное предложение, меню от шефа.
Проведение гастро ужинов, мастер классы, тренинги для гостей и персонала.
Ну и понятно выполнение должностных обязанностей в предприятии.

Шеф-повар

from 05.2017 to 11.2017 (6 months)
Vinsanto, Киев (Ресторанный бизнес, сфера услуг питания)

Рестарт заведения.
Запуск заведения с нуля.
Разработка меню, дегустационных сетов, сезонное предложение, меню от шефа.
Проведение гастро ужинов, мастер классы, тренинги для гостей и персонала.
Ну и понятно выполнение должностных обязанностей в предприятии.

Шеф-повар

from 12.2016 to 05.2017 (5 months)
Траттория Чиппола Росса, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Запуск заведения с нуля.
Разработка меню и спецпредложений
Составления технологических карт.
Обучение персонала.
Мастер классы, тренинги для персонала и гостей.

Шеф-повар

from 09.2015 to 12.2016 (1 year 3 months)
Cafe "Coffee & Brownie", Киев (сфера услуг питания)

- разработка разных меню
- контроль над персоналом кухни
- проведение мастер классов и тренингов для персонала и гостей

Старший повар

from 05.2015 to 09.2016 (1 year 4 months)
ресторан "Прага", Киев (сфера услуг питания)

- приготовление блюд европейских кухонь
- участие в переучетах и ген. уборках
- работа в команде
- ежедневное написание заявок
- управление и выдача всех банкетов и блюд в зал
- управления поварами всех процесов, налажевание быстрой и четкой выдачи блюд на раздачу.

Education

НУХТ

ГРТБ, Киев
Higher, from 2011 to 2016 (4 years 10 months)

Инженер технолог пищевой промышленности(создание технологических карт,калькуляции и т.д.)

Additional education and certificates

Изучаю английский

2015, до сих пор

Кондитерский курс в Академии успешных поваров

2016

Курс молекулярных технологий в Академии успешных поваров

2017

Knowledge and skills

MS Word MS Excel AutoCAD Моя система управления которую я разработал и опробовал в Европе

Language proficiencies

  • English — average
  • Slovak — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Розповім трохи про себе. Мене звуть Андрій Клюс мені 30 років. Я шеф-кухар родом з України, працюю на кухні з 17 років. Загальний досвід роботи майже 13 років з них 7 років шеф-кухарем. Учасник та фіналіст багатьох кулінарних конкурсів, провів безліч гастро вечерь та майстер класів, запустив більше 10 закладів в якості шефа, деякі закордоном

Проходив навчання у найкращій академії для шеф кухарів в Україні Chefs Academy (Академія успішних кухарів) у двох напрямках: кондитерське мистецтво та молекулярні технології, також потім працював там кілька місяців.

Також є досвід роботи за кордоном, у Європі, Братиславі, Словаччині. Працював на протязі 1,5 року шеф кухарем 2-х закладів: Urban Bistro та італійський паста ресторан Ciao Papa
Але я повернувся в Україну щоб розвивати український ресторанний бізнес, українську кухню та культуру

Останній заклад перед війною, роботу в якому вона і обірвала був преміум ресторан Kritikos середземноморської та грецької кухні де я почав з шефа і закінчив шефом-керуючим закладу, їздив до Кіпру, обходив всі заклади наклащі заклади та привіз багато смачного та цікавого в Київ

Зараз подорожую Україною, займаюсь консалтингом та допомагаю рестораторам з їх закладами, волонтерю, готую благодійні гастро вечері від шефа для збору грошей на ЗСУ, вже зібрав більше 1 500 000грн

Я спеціалізуюся в європейській авторський кухні (з ухилом на українську, італійську, грецьку, моментами французьку), люблю працювати з Хоспером: м'ясо, риба, знання безлічі технік і технологій для безвідходного виробництва, зниження собівартості ( дегідрація, ферментація, в'ялення і так далі)

Паралельно я працюю у стилі, який я назвав Modern Gastro Nostalgia та просую нову українську кухню. В основному майстер класами, гастро вечерями (pop up) та доповідями. Це модерн з локальних продуктів, з цікавими техніками, текстурами, з ностальгічним змістом та підтекстом у смаку та ідеї страви, такими як: "Борщ чи голубці?","Еволюція сала","Мамина грядка", десерт "Бабусіна гречана каша з білими грибами", "Лісова історія", " 9 миттєвостей капусти" та інші

27 листопада 2018 року виступав із майстер класом та доповіддю у Запоріжжі на Туристичному бізнес-форумі.

Виступав 27 травня 2019 року на першому Taste of Ukraine, Odessa and Zakarpattia

23 листопада 2019 року виступав із майстер класом на SWEET&BAKE Ukraine show, на якому проходив так само вперше в історії України відбіркові на Кондитерський чемпіонат світу Couple du Monde

Я їжджу в експедиції зі своєю командою по Україні у пошуках нових смаків, старовинних, локальних та автентичних рецептів, з яких далі роблю модерн у своєму стилі Modern Gastro Nostalgia

Проводжу лекції, майстер-класи, тренінги в Національному Університеті харчових технологій, ділюся досвідом зі студентами, викладачами, молодим поколінням, майбутніми шеф-кухарями та директорами ресторанного бізнесу, надихаю їх на нові звершення та результати.

Про мене знімали репортажі у новинах на телеканалах 1+1, ICTV, Україна
Був шефом експертом у програмах "Правила виживання", "Корисна програма" на телеканалі Інтер.

Більше інформації про мене та мої страви ви можете дізнатися та побачити у моїх соцмережах або запитати особисто під час розмови.

Гарного вечора.
З повагою Андрій Клюс, шеф-кухар

Як мене знайти❓❗️
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

⚠️Instagram:

[open contact info](look above in the "contact info" section)

⚠️YouTube:

https://youtube.com/@Andrii_Klius


⚠️Tik Tok:

https://www.tiktok.com/@chef_kliusandrii

⚠️Facebook:

[open contact info](look above in the "contact info" section)

⚠️МІЙ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ
https://t.me/andriikliusonline

⚠️Телеграм:

https://t.me/andryu1313

⚠️ Threads:

https://www.threads.net/@andreiklius

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: