• PRO

Юрій-Денис

Шеф-кухар

Employment type:
full-time, part-time
Age:
28 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд-шеф

from 03.2025 to now (5 months)
Cafe Lilo, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка і запуск нового концепту, страв з урахуванням фудкосту, розробка підказок для кухарів,
навчання і перевірка всіх працівників приготування нових страв.
Робота з сезонністю, фермерським продуктом, farm to table, організація поп-апів, гастрономічних подій, щотижневі дропи нових страв з урахуванням сезонності продукту і локальності.
Проведення навчання для кухарів.
Контроль якості приготування і видачі страв на 3 локаціях.
Налаштування роботи заготівельного цеху для приготування напівфабрикатів .
Замовлення обладнання, інвентарю під новий проєкт.
Щотижнева робота з операційним відділом мережі для покращення співпраці всіх
відділів управління .
Розробка і контроль проходження чек-листів: щоденний чек лист заготовок, чек лист
щоденного прибирання, чек лист щотижневого прибирання кухні, чек лист контролю
температурних режимів холодильного обладнання, щоденний звіт локацій про
проходження чек листів, звіту чистоти і здачі зміни.

Бренд-шеф

from 04.2024 to 01.2025 (9 months)
MA, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нових страв з урахуванням фудкосту, розробка підказок для піцмайстрів,
навчання і перевірка всіх працівників приготування нових страв.
Проведення навчання для більше 30 піцмайстрів.
Контроль якості приготування і видачі страв на 8 локаціях.
Налаштування роботи заготівельного цеху для приготування напівфабрикатів для всіх
локацій.
Щотижнева робота з піцмайстрами в онлайн режимі з метою покращення якості і
продуктивності роботи локацій.
Щотижнева робота з операційним відділом мережі піцерії для покращення співпраці всіх
відділів управління .
Розробка і контроль проходження чек-листів: щоденний чек лист заготовок, чек лист
щоденного прибирання, чек лист щотижневого прибирання кухні, чек лист контролю
температурних режимів холодильного обладнання, щоденний звіт локацій про
проходження чек листів і здачі зміни.

Шеф-кухар ( Консалтинг)

from 05.2023 to 08.2023 (3 months)
Савор, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Консалтинг ресторану на рахунок кейтерінгу , розробка меню на кейтерінг, навчання персоналу, фотосесія, приготування кейтерінгу до 200 осіб!

Шеф-кухар

from 02.2021 to 02.2025 (4 years)
Mon Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню, введення сезонного і святкового меню, проведення гастровечорів.
Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.

Су-шеф

from 10.2017 to 02.2021 (3 years 4 months)
Mon_Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.

Kucharz

from 12.2016 to 05.2017 (5 months)
Kolibecka, Zakopane (Готельно-ресторанний бізнес)

Мангал

from 09.2016 to 12.2016 (3 months)
Голодний Микола, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного цеху, заготівельник

from 09.2015 to 09.2016 (1 year)
Кумпель 2, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни, кухар,

from 09.2014 to 09.2015 (1 year)
Паб"Гульвіса", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Львівська Комерційна Академія

Облік і аудит, Львів
Higher, from 2015 to 2019 (3 years 9 months)

ЛВПУ торгівлі та сфери послуг

Офіціант, бармен, кухар, Львів
Specialized secondary, from 2012 to 2015 (2 years 8 months)

Knowledge and skills

  • Microsoft Ads
  • Microsoft 365
  • MS Word
  • MS Excel
  • Користувач ПК
  • MS Office
  • Користувач Internet
  • MS PowerPoint
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Mozilla Firefox
  • MS Access
  • MS Outlook
  • Google Chrome
  • Gmail
  • Google
  • Google Docs
  • Google Sheets
  • TeamViewer

Language proficiencies

English — average

Additional information

Проходив стажування у ресторанах Mirali, а також Mamma Italia
Провів більше 50 гастроввечорів на різну тематику (Українська кухня, Кухні світу, Авторська кухня) , також спільні гастровечори з шеф кухарями України!
Комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, ставлю за мету добитись поставленої цілі. Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.
Захоплююся кулінарією, завжди розвиваюся і вивчаю нове.
Працюю з різними видами професійного, сучасного кухонного обладнання. Впевнений і цілеспрямований, прагну кар'єрного росту та розвитку у своїй професії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: