Resume from February 7, 2009

Марина

Экономист

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме
Я , Міцьо Марина Миколаївна , 1971 року народження , мешканка м.Ужгорода ; освіта не закінчена вища ; сімейний стан : заміжня ; виховую двох донечок , 16 та 6 років.
Трудову діяльність розпочинала в жовтні 1989 року , в операційному управлінні Закарпатського обласного управління «Агропромбанку» , на посаді касира-експерта I розряду.
У лютому 1992 року звільнилась за власним бажанням , тоді ж поступила на роботу бухгалтером – касиром відділу касових операцій в ЗАКБ «Лісбанк».
Без відриву від основного місця роботи вступила до Ужгородського комерційного технікуму , який закінчила в 1995 році за спеціальністю бухгалтер-аудитор .
В зв’язку з ліквідацією установи ЗАКБ «Лісбанк» була звільнена в жовтні 1997р.
В березні 1997р. була прийнята на роботу в Ужгородську філію КБ «ПриватБанк» на посаду касира , за контрактом.
А 2000 році була призначена на посаду економіста відділу приватних вкладів та особових рахунків фізичних осіб.
Під час роботи в ЗФКБ « ПриватБанк» окрім згаданої посади , займала у різні часи такі посади : старший економіст відділу соціальних послуг, та провідний економіст відділу пластикових карток .
З метою здобути вищу освіту в червні 2004 року , під час роботи в ЗАКБ «ПриватБанк» , вступила до Львівського банківського університету Національного банку України , де отримую спеціальність «Банківська справа». На даний момент отримала диплом бакалавра і навчаюся на 5 курсі , після закінчення отримаю диплом магістра.
З березня 2006р. працюю в Закарпатській філії ВАТ «ВіЕйБі Банк» на посаді головного експерта відділу управління рахунками клієнтів юридичних осіб (відкриття та ведення рахунків корпоративних клієнтів) .
Під час своєї роботи в різноманітних банківських структурах опанувала такі спеціальності : робота з національною та іноземною валютами ; роботу з особовими та депозитними рахунками фізичних осіб ; обслуговування пенсійних та соціальних рахунків , пластикових карток ; відкриття та обслуговування особистих пластикових карток ; відкриття та управління рахунками клієнтів юридичних осіб. Всі ці спеціальності мають відношення до роботи з клієнтами банку .
Працюю з персональним комп’ютером на рівні грамотного користувача .
Вмію користуватися комп’ютерними програмами , що здійснюють програмне банківське забезпечення.
Володію українською , російською , англійською зі словником .
Основними позитивами свого характеру вважаю розважливість , комунікабельність , вміння спілкуватися .
Бажаю змінити роботу , оскільки сподіваюся на певний кар’єрний ріст після здобуття вищої освіти та відповідно вищу оплату своєї праці.
Контактна інформація :
Адреса – м.Ужгород вул.Цегольнянська 8/2
Тел.- (80312)63-00-08 моб.[open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: