Resume from May 29, 2023 PRO

Олена

Керуюча закладом громадського харчування (ресторан, кафе)

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер, заступник керівника

from 05.2011 to 02.2014 (2 years 9 months)
КАФЕ «ЦЕНТР», Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка та ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля тощо);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення закладу обладнанням, посудом тощо (пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;

Результати:
• Запущено з «нуля» кафе «Центр»;
• Заклад виведено на точку прибутковості;
• Сформована база постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджена автоматизована система виробництва та обліку;

Бухгалтер - калькулятор громадського харчування

from 12.2006 to 05.2011 (4 years 5 months)
РЕСТОРАН "ПРЕМ’ЄР". КТВП "ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МУЗИЧНО-ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Ведення бухгалтерського обліку;
• Підготовка і ведення договорів поставок;
• Розробка меню;
• Калькуляція страв;
• Розробка меню для корпоративних клієнтів (банкети, фуршети, кейтерінг, презентації, весілля і т.д.);
• Впровадження автоматизованої системи обліку виробництва (програма R-keeper);
• Забезпечення підприємства обладнанням, посудом, текстилем і т.д. (Пошук постачальників, контроль за виконанням контрактно-договірного обліку);
• Управління персоналом;

Результати:
• Запущено з «нуля» ресторан «Прем'єр»;
• Ресторан виведений на точку прибутковості;
• Розроблено фірмове меню;
• Сформовано базу постійних корпоративних клієнтів;
• Впроваджено автоматизовану систему виробництва;

Education

ДонНУ імені Василя Стуса

Економічний, маркетинг, Вінниця
Higher, from 2016 to 2020 (3 years 11 months)

СПТУ №124

Кухар, 5 розряд, Донецьк
Specialized secondary, from 1988 to 1989 (8 months)

Additional education and certificates

Школа бізнес-тренерів. Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ).

2009, 3 місяці

Тренінг «Ефективні засоби реклами». Тренінговий центр «Альянс», Німецьке бюро технічної допомоги (GTZ)

2009, 1 місяць

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook R-Keeper Пользователь Internet СПРУТ-ТП Adobe Acrobat Reader Adobe Повар 5разряда Опыт управления персоналом в сфере общественного питания Опыт ведения бухгалтерского учета в сфере общественного питания Опыт работы с программой «R-keeper» и с программой «Спрут» Опыт ведения переговоров Досвід роботи кухарем та завідувачем виробництва у ресторанах та Досвід управління персоналом в сфері громадського харчування Досвід ведення бухгалтерського обліку в сфері громадського хар Досвід розробки меню та калькуляції страв

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates