Resume from March 27, 2017 PRO

Микола

Керівник, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
60 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Виконавчий директор

from 06.2016 to 12.2016 (6 months)
Майстерня української вишивки "Trysvitle", Львів (одяг, виробництво, торгівля)

Управління персоналом; організація обліку ТМЦ в ПЗ ТЦУ ("Товары, Цены, Учет...") та торгових терміналів Trade accaunting і TCU-mobile на базі Android, систематизація та складання бази даних і впровадження виробничої IT-мережі та обліку на базі MSQL Server 2014 та мобільних пристроїв на базі Android, сканери штрих кодів, термінали збору даних та мобільні платіжні термінали; контроль та навчання персоналу.

Спеціаліст відділу регіональної безпеки

from 01.2008 to 05.2016 (8 years 4 months)
Укртелеком, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

Управління персоналом, організація технічної і фізичної охорони об'єктів компанії у 8-ми західних областях України, супровід договорів, бюджет, планування, збір даних і аналітика, взаємодія з правоохоронними органами, системи сигналізації, відеоспостереження та контролю доступу, забезпечення різних напрямків безпеки на підприємстві, контроль діяльності підрозділів і окремих працівників.

Технічний директор

from 09.2006 to 01.2008 (1 year 4 months)
SOSTOL, Львів (Системи охорони і спостереження, контроль доступу)

Управління персоналом, пошук клієнтів, монтаж і наладка охоронного відеоспостереження, контролю доступу та систем сигналізації.

Начальник художньо-освітлювального і радіо-озвучувального цехів

from 05.2004 to 12.2007 (3 years 7 months)
Театр ім. М.Заньковецької, Львів (Театральна діяльність (мистецтво))

Управління персоналом, постановка сценічного світла і звуку в виставах, розробка першого театрального сайту, професійна відеозйомка вистав театру і відеомонтаж DVD-фільмів, монтаж і наладка театральної міні-АТС, модернізація сценічного освітлення, комп’ютеризація і мережеве адміністрування.

Власник

from 09.2000 to 09.2004 (4 years)
Приватний бізнес, Львів (Автозапчастини для іномарок)

Управління персоналом, гуртові поставки запчастин з Польщі і Німеччини, налагодження ділових відносин з фірмами InterCars, JapanCars, InterVito та ін., організація роботи на кордоні і пошук ринку збуту (Крим).

Супервайзер, World team

from 10.1996 to 12.2001 (5 years 2 months)
Herbalife, Львів (Краса, фітнес, спорт)

Маркетингова робота індивідуально і в команді, проведення бізнес-семінарів і тренінгів, досвід міжнародної роботи (Польща, Іспанія).

Education

Львівська політехніка

Радіотехнічний, Львів
Higher, from 1980 to 1989 (8 years 9 months)

спочатку навчався у Калінінградському вищому інженерно-морському училищі (КВІМУ),

Knowledge and skills

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Організаторські здібності Бухгалтерський облік Продаж ArchiCAD Адміністрування Парус Adobe Договірна робота Adobe Premiere Pro Android Облік ТМЦ

Additional information

Комунікабельний, позитивний, врівноважений, чесний, вмію розставляти пріоритети і досягати поставленої мети, як особисто, так і командою.
Окрім організації і забезпечення безпеки на підприємстві займався маркетингом, PR, сценічним освітленням і звуком (театр ім. М. Заньковецької), гуртовим постачанням запчастин для іномарок, проводив бізнес-семінари і тренінги. Таким чином, нові сфери діяльності для мене не проблема.
Член Федерації заочних шахів України, капітан збірної України в декількох міжнародних матчах і маю свою команду в Лізі чемпіонів (заочні шахи - ICCF).
Граю на клавішних, в футбол і на більярді.
Одружений, діти - 11 і 9 років.
Маю власні авто, стаж водіння - понад 30 років.

Надаю консультації з організації і забезпечення безпеки у різноманітних сферах діяльності. Виявлення ризиків у бізнес-процесах і напрацювання пропозицій з їх мінімізації і усунення.

Similar candidates

All similar candidates