Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2017 PRO

Микола

Керівник, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
60 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Виконавчий директор

с 06.2016 по 12.2016 (6 месяцев)
Майстерня української вишивки "Trysvitle", Львів (одяг, виробництво, торгівля)

Управління персоналом; організація обліку ТМЦ в ПЗ ТЦУ ("Товары, Цены, Учет...") та торгових терміналів Trade accaunting і TCU-mobile на базі Android, систематизація та складання бази даних і впровадження виробничої IT-мережі та обліку на базі MSQL Server 2014 та мобільних пристроїв на базі Android, сканери штрих кодів, термінали збору даних та мобільні платіжні термінали; контроль та навчання персоналу.

Спеціаліст відділу регіональної безпеки

с 01.2008 по 05.2016 (8 лет 4 месяца)
Укртелеком, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

Управління персоналом, організація технічної і фізичної охорони об'єктів компанії у 8-ми західних областях України, супровід договорів, бюджет, планування, збір даних і аналітика, взаємодія з правоохоронними органами, системи сигналізації, відеоспостереження та контролю доступу, забезпечення різних напрямків безпеки на підприємстві, контроль діяльності підрозділів і окремих працівників.

Технічний директор

с 09.2006 по 01.2008 (1 год 4 месяца)
SOSTOL, Львів (Системи охорони і спостереження, контроль доступу)

Управління персоналом, пошук клієнтів, монтаж і наладка охоронного відеоспостереження, контролю доступу та систем сигналізації.

Начальник художньо-освітлювального і радіо-озвучувального цехів

с 05.2004 по 12.2007 (3 года 7 месяцев)
Театр ім. М.Заньковецької, Львів (Театральна діяльність (мистецтво))

Управління персоналом, постановка сценічного світла і звуку в виставах, розробка першого театрального сайту, професійна відеозйомка вистав театру і відеомонтаж DVD-фільмів, монтаж і наладка театральної міні-АТС, модернізація сценічного освітлення, комп’ютеризація і мережеве адміністрування.

Власник

с 09.2000 по 09.2004 (4 года)
Приватний бізнес, Львів (Автозапчастини для іномарок)

Управління персоналом, гуртові поставки запчастин з Польщі і Німеччини, налагодження ділових відносин з фірмами InterCars, JapanCars, InterVito та ін., організація роботи на кордоні і пошук ринку збуту (Крим).

Супервайзер, World team

с 10.1996 по 12.2001 (5 лет 2 месяца)
Herbalife, Львів (Краса, фітнес, спорт)

Маркетингова робота індивідуально і в команді, проведення бізнес-семінарів і тренінгів, досвід міжнародної роботи (Польща, Іспанія).

Образование

Львівська політехніка

Радіотехнічний, Львів
Высшее, с 1980 по 1989 (8 лет 9 месяцев)

спочатку навчався у Калінінградському вищому інженерно-морському училищі (КВІМУ),

Знания и навыки

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Організаторські здібності Бухгалтерський облік Продаж ArchiCAD Адміністрування Парус Adobe Договірна робота Adobe Premiere Pro Android Облік ТМЦ

Дополнительная информация

Комунікабельний, позитивний, врівноважений, чесний, вмію розставляти пріоритети і досягати поставленої мети, як особисто, так і командою.
Окрім організації і забезпечення безпеки на підприємстві займався маркетингом, PR, сценічним освітленням і звуком (театр ім. М. Заньковецької), гуртовим постачанням запчастин для іномарок, проводив бізнес-семінари і тренінги. Таким чином, нові сфери діяльності для мене не проблема.
Член Федерації заочних шахів України, капітан збірної України в декількох міжнародних матчах і маю свою команду в Лізі чемпіонів (заочні шахи - ICCF).
Граю на клавішних, в футбол і на більярді.
Одружений, діти - 11 і 9 років.
Маю власні авто, стаж водіння - понад 30 років.

Надаю консультації з організації і забезпечення безпеки у різноманітних сферах діяльності. Виявлення ризиків у бізнес-процесах і напрацювання пропозицій з їх мінімізації і усунення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты