Resume from October 29, 2022 PRO

Сергій

Механік, начальник дільниці, цеху

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Kremenchuk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник дільниці з ремонту технологичного устаткування

from 03.2017 to now (7 years 2 months)
ПрАТ "Кременчуцький завод технічного вуглецю", Кременчук (Виробництво технічного вуглецю)

Механік

from 12.1995 to 02.2017 (21 years 2 months)
ПАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод), Кременчук (Гірнича промисловість)

Обов'язки
Организація своєчасного проведения ремонтів, технологічного устаткування (машин, механизмів, посудин, що працюють під тиском, трубопроводів), а також будівель та споруд. Технічне керівництво, контроль за проведенням ремонтних робіт.
Складання заявок на запасні частини, витратні матеріали для забезпечення ремонтних робіт.

Education

Український державний хіміко-технологічний університет

Механічний факультет. Специальність: Машини та апарати хімічних виробництв та підприємств будівельних материалів, Дніпро
Higher, from 1990 to 1995 (5 years)

Форма навчання - денна.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office AutoCAD SolidWorks Delphi VBA

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Після закінчення УДХТУ, в грудні 1995 р. почав працювати на АТ "Укртатнафта" слюсарем з ремонту технологічних установок в ремонтній дільниці виробництва № 3. Безпосередньо займався ремонтом насосів (поточні, середні, капітальні ремонти; заміна підшипників, заміна, ремонт торцових ущільнень, центровка насосных агрегатів и т.п.). С вересня 1997 р. працював майстром з ремонту технологічного обладнанняя в тій же ремонтній дільниці виробництва № 3. З квітня 1999 р. - механіком установки Г-39-40 виробництва № 3. Здійснював технічне керівництво ремонтами насосно-компресорного обладнання, вентиляційного обладнання, посудин, що працюють під тиском, технологічних трубопроводів, трубопроводів пари та гарячої води, барабанних вакуум-фільтрів, кристалізаторів. С липня 2011 р. по лютий 2017 р. займав посаду механіка виробництва № 3. Коли на ПАТ "Укртатнафта" було припинено виробництво олив, зайнявся пошуком роботи. У лютому 2017 р. звільнився з ПАТ "Укртатнафта" і в березні 2017 р. був прийнятий на роботу на ПрАТ "КЗТВ" начальником дільниці з ремонту технологічного устаткування (у складі ремонтно-механічного цеха). В дільниці в моєму підпорядкуванні працюють монтажники (слюсари-ремонтники та електрозварники), ізолювальники та піскоструминники.


Сімейний стан: одружений.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: