Resume from April 28, 2024 PRO

Василь

Керівник виробництва

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City of residence:
Pustomyty
Ready to work:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник дільниці порошкового фарбування

from 12.2019 to 02.2022 (2 years 2 months)
ТОВ "НВП"ІМВО", Львів (системи складування і розробка спеціальних сталевих конструкцій для складської логістики)

Обов'язки: організація вирообничого процесу на основі оперативно-календарного плану виробництва; формування тижневого та щоденного плану виконання відповідних технологічних операцій; видача нормованих змінних завдань та нагляд за їх виконанням; управлінський облік виходу готової продукції і баланс витрат на одиницю виробу.

Головний інженер підприємства

from 05.2017 to 06.2019 (2 years 1 month)
ТзОВ "Тімбер Процесінг", Львівська обл. Пустомитівський р-н (Будівельна промисловість, деревообробка)

Обов'язки: Визначення напрямку технічного розвитку підприємства, шляхи його реконструкції і технічного переозброєння. Організація роботи технічної служби для забезпечення технічної готовності рухомого складу і виробничого обладнання підприємства. Забезпечення ефективності роботи технічної служби, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат під час виконання ремонтних робіт. Керування розробкою та реалізацією планів технічного обслуговування і ремонту виробничого обладнання. Здійснення контролю за дотриманням технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки, вимог органів державного нагляду за охороною праці, природоохоронних, санітарних та інших органів.

Досягнення: за період роботи на займаній посаді відновлено роботу технічної служби, часткова модернізація виробництва (побудова технологічного процесу за методом TOYOTA), що суттєво збільшило випуск готової продукції і підвищило якість. Проведення навчання персоналу, атестація робочих місць.

Начальник АЗС

from 11.2013 to 04.2017 (3 years 5 months)
пп"Укрпалетсистем" мережа АЗС UPG, Львів (Гуртова та роздрібна тогівля світлими нафтопродуктами і скрапленим газом та сопутніми товарами)

Обов"язки: управління персоналом, господарська діяльність, виконання планів продажів, організація та контроль за високоякісним обслуговуванням клієнтів, навчання персоналу на робочому місці стандартам і сценаріям обслуговування.
Ведення технічної та облікової документації, контроль касової дисципліни. Контроль дотримання операційних стандартів, технічного стану і правильної експлуатації АЗС.

Досягнення: за період роботи на займаній посаді сутєво збільшив обсяги продажів нафтопродуктів і сопутніх товарів, здійснював нагляд за будівництвом готелю і кафе на тереторії АЗС. Проводив навчання та тренінги персоналу для ефективної роботи АЗС.

Заступник начальника філії по комерційній діяльності

from 04.1997 to 09.2013 (16 years 5 months)
ПАТ "Львівгаз" філія Пустомитівське УЕГГ, Пустомити (Транспортування природного газу розподільними газопроводами та зрідженого газу. Обслуговування та ремонт газових мереж та споруд на них. Проектування та будівництво систем газопостачання з використанням сталевих та поліетиленових газопроводі)

Обов"язки: забезпечення виконання будівельно-монтажних робіт відповідно до ДБН. Контроль додержання технологічної послідовності виробництва та забезпечення належної якість робіт.
Організія приймання матеріалів і виробів їх складування та облік.
Проведення виробничих інструктажів. Оформлення нарядів та документів обліку робочого часу. Приймання виконаних робіт. Створення безпечних умови праці. Участь у роботі з атестації робочих місць. Щодня до початку роботи перевірка стану охорони праці і вживання заходів для усування виявлених недоліків, контроль виконання робітниками інструкцій з питань охорони праці, виробничої та трудової дисципліни.

Досягнення: створення будівельно-монтажної служби, розробка кошторисної та виконавчої документації, ефективна організація праці робітників, вчасна здача об"єктів будівництва. За що неодноразово отримував подяки, премії та цінні подарунки від керівництва.

Education

Український державний лісотехнічний університет

Інженер-механік, Львів
Higher, from 1989 to 1994 (4 years 9 months)

Досконале володіння тех.документацією і робочими креслинями, а також добре орієтуюся у великій кількості машин і механізмів

Additional education and certificates

Львівський державний техніко-економічний коледж (Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання)

1999-2000рр. 9 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК АВК

Language proficiencies

Russian — fluent

Disability

3rd degree.

Additional information

Вiльно володiю ПК на рівні користувача.

Досвід роботи: 1997-2013рр. ПАТ "Львівгаз"- пройшов шлях від водія до заступника начальника філії по комерційній діяльності, створив монтажну службу з нуля (25 чол.)

Додаткова освіта: Львівський державний техніко-економічний коледж, 1999-25,05,2000р., спеціальність - технік газового господарства

Витривалий та цілеспрямований - вмію працювати на результат; чесний і порядний; комунікабельний; хороший організатор; аналітичний склад розуму; директивний та ініціативний;

Маю власне авто (стаж водіння понад 30 років, Посвідчення водія професійне)

Одружений, маю двох дітей (дорослі)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: