Resume from April 27, 2024 PRO

Константин

Шеф-повар, 55 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 09.2023 to now (8 months)
Cafe Charlotte, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 12.2021 to 06.2023 (1 year 6 months)
Бутік-готель Воздвіженський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар у сім'ї

from 05.2021 to 12.2021 (7 months)
Віп сім'я, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

from 11.2020 to 05.2021 (6 months)
Космополит, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

from 03.2020 to 09.2020 (6 months)
VIP aero catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний шеф кухар

from 06.2019 to 02.2020 (8 months)
La famiglia catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 08.2016 to 06.2019 (2 years 10 months)
РЦ "Космикс", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Аналіз та коригування старого меню та технологічних карт, створення та введення нових позицій у меню.
Щомісячні доповнення різними пропозиціями до свят, заходів, фестивалів, майстер класів тощо. Виїзди на закупівлю для контролю якості продуктів та самостійного вибору продуктів для пропозицій.
Ведення переобліку, керівництво персоналом (20 осіб), зал на 400 місць.

Шеф-повар

from 06.2015 to 08.2016 (1 year 2 months)
Доставка здорового харчування "Eat Easy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка ЗОЖ меню;
- використання свіжих та якісних продуктів від перевірених постачальників;
- розробка власних рецептів;
- приготування раціону з контролем калорійності та якості;
- Впровадження найкращих класичних та сучасних трендів приготування здорової їжі.

Су-шеф

from 06.2013 to 07.2015 (2 years 1 month)
Orion Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Організація виробничого процесу.
Розробка нових страв для ресторанів виїзного обслуговування (на підставі ТЗ під концепт-проекти, сезонні пропозиції, власні ініціативи).
Керівництво групою кухарів (від 9 до 30 осіб).
Формування графіків роботи кухарів.
Навчання персоналу.
Замовлення продуктів меню, контроль якості продуктів.
Контроль за дотриманням правил та норм охорони праці, техніки безпеки, санітарних вимог та правил гігієни.

Су-шеф

from 10.2009 to 06.2013 (3 years 8 months)
РЦ "Космикс", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

НУХТ

Техник-Технолог, Киев
Higher, from 2006 to 2012 (5 years 6 months)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: