Артем
Шеф-кухар
- Age:
- 35 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9816765
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Артем
Шеф-кухар
Україна, Київ
[
[
inst: @artem_zavorotniuk
НАВИЧКИ
● Знання та робота із різними кухнями світу.
● Участь у відкритті ресторану, розробка меню та створення
концепції кухні закладу.
● Знання рецептур та способів приготування різноманітних страв.
● Вміння оформлювати та презентувати страви.
● Навички підбору персоналу та управління колективом.
● Вміння працювати в команді та підтримувати дружню атмосферу в
колективі.
ДОСВІД РОБОТИ
БОЖЕВІЛЬНИЙ resto-bar & PAU WAU resto bar
Бренд-шеф
Україна, Київ
12.2023 - до теперішнього часу
● Розробка та адаптація меню відповідно до концепції та стандартів
якості.
● Управління персоналом кухні, що включає найм, навчання та
мотивацію.
● Взаємодія з іншими відділами закладу (обслуговування, смм) для
досягнення загальних цілей закадів.
● Керування витратами на кухні та оптимізація роботи персоналу для
досягнення ефективності.
● Розвиток і впровадження нових кулінарних концепцій та ідей.
ПрАТ МХП
Су-шеф
Україна, с.Крюківщина
10..2023 - 12.2023
● Участь в розробці нових кулінарних страв.
● Участь в проведенні дегустацій кулінарних страв.
● Відпрацювання сировини та її затвердження.
● Відпрацювання аналогів сировини та їх затвердження.
● Замовлення та списання сировини для відпрацювання нових
кулінарних страв та презентацій продукту.
● Участь у розробці технологічних карт.
● Комунікацію з постачальниками та менеджерами підрозділів
компанії.
БОЖЕВІЛЬНИЙ resto-bar
Шеф-кухар
Україна, Київ
11.2022 – 09.2023
● Розробка та введення меню авторської кухні.
● Вивчення та аналіз попиту споживачів.
● Розробка сезонного, святкового та бенкетного меню.
● Створення калькуляційних та технологічних карт.
● Підбір персоналу та навчання всім робочим процесам.
● Ведення обліку та своєчасне надання внутрішньої документації.
● Підбір та співпраця з постачальниками (вивчення та аналіз
місцевого ринку, налагодження роботи із постачальниками).
SHAH PLOV
Шеф-кухар
Україна, Київ
05.2022 - 11.2022
● Оновлення меню, створення та введення постійного та бенкетного
меню.
● Організація та контроль роботи кухні.
● Підбір та співпраця з постачальниками (вивчення та аналіз
місцевого ринку, налагодження роботи із постачальниками).
● Пошук, підбір та навчання нового персоналу.
● Забезпечення контроля якості продуктів харчування та готових
страв, дотримання товарного сусідства.
Р-Н NOW
Шеф-кухар
Україна, Київ
07.2021 - 02.2022
● Робота з постачальниками продукції, пошук альтернативних
постачальників.
● Планування, організація, управління та контроль всієї діяльності
кухні.
● Дотримання санітарних норм.
● Удосконалення організації виробничого процесу.
● Оновлення меню (сезонне, постійне, та інш.)
КАРІ БАР DELHI DELHI
Старший кухар
Україна, Київ
03.2020 - 06.2021
● Приготування страв згідно тех карт.
● Допомога в розробці нового меню.
● Контроль якості приготування та видачі готових страв.
● Проведення переобліків.
WHISKY CORNER
Пекар-кондитер
Україна, Київ
05.2019 - 03.2020
● Приготування страв згідно технологічних карт, контроль видачі
готових страв.
● Участь в підготовці до проведення гастро вечорів.
● Безпосередня участь у розробках нових страв.
RESTAURACJA POLSKA RÓŻANA
Кухар гарячого процесу
Польша, Варшава
07.2017 - 02.2018
● Приготування страв згідно технологічних карт.
● Прийом та підготовка сировини.
● Безпосередня участь у розробках нових страв.
● Контроль санітарного стану обладнання та інвентарю.
ОСВІТА
Національний авіаційний університет
Економіка та підприємство
Бакалавр, спеціаліст
09.2006 – 06.2011
МОВИ
Українська - рідна.
Польська - розмовна.
Англійська - початкова.
Російська - вільна.
Професійні рекомендації за запитом.
Similar candidates
Шеф-повар
25000 UAH, Kyiv, Ivano-Frankivsk
,
more 8 cities
Chef, cook
Kyiv, Dnipro
,
more 3 cities
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Су-шеф
35000 UAH, Kyiv
Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 UAH, Kyiv
Шеф-повар
35000 UAH, Kyiv