Resume from May 2, 2024 PRO

Віктор

Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)

Employment:
Part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kropyvnytskyi, Kyiv, Lutsk, Lviv, Odesa, Poltava, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 05.2019 to 10.2019 (5 months)
Двір, Грузія (Ресторано готельний бізнес)

Самовдосконалення власного досвіду,робота з етнічними грузінами,готування класичних страв що з кухні, та з мангалу, тандиру,робота та навчання з вертелем,секрети маринування мяса,правельне маринування баранини,готування соусів.

Шеф-повар

from 12.2017 to 10.2018 (10 months)
Примєр палац, Київ (Ресторано готельний бізнес)

Розробка нового меню,навчання персоналу,ведення чек листів,листів закупки,інвентеризації. розробка сесоного меню, виведення фудкосту,закупка обладнення та інвентаря, оптимизація робочих місц.

Шеф-кухар Консультант

from 10.2017 to 12.2017 (2 months)
Діана відпоченковий комплекс, Львів (Ресторано готельний бізнес)

Ребрендінг кухні та ресторану,нове меню ресторану, та бенкетних залів, ведення документації, навчання та підбір кухарів, закупка кухоного інвентаря, та посуду .
Розробка ТТК.

Бренд-Шеф

from 04.2017 to 08.2017 (4 months)
Зегриль, Львів (Ресторано готельний бізнес)

Розробка нового меню,перевірка існуючих ТТК та їх виправлення, ведення документації,інвентерезації, листи закупки,та листи списання,контроль видачі страв та таймінг видачі,підбір кухарів та їх навчання

Шеф-повар

from 03.2015 to 10.2016 (1 year 7 months)
Гагарін плаза, Одеса (Ресторано готельний бізнес)

Розробка сезоного меню,оновлення меню,навчання персоналу,вдосконалення робочих місц,автоматизація робочих процесів,робота з офіціантами та кухарями,проведення мастир класів, по готуваню мясних виробів, та азіацької кухні

Шеф-повар

from 01.2014 to 01.2015 (1 year)
Стейк хаос, Харків (Ресторано готельний бізнес)

Робота з закупщиками,персоналом кухні,навчання кухарів,в ведення нового меню,робота з хоспером.тандиром,барбікю, розробка ТТК,робота з сувітом,вакуматором, обвалка туш свинин, та яловичини

Шеф-повар

from 02.2011 to 03.2013 (2 years 1 month)
Мясник, Інші країни (Харчова промисловість)

Розробка нового меню,робота з кухарями,Розробка ТТК, чек ланч листів,листів закупки ,робота з постачальниками, автомотизація робочих процесів,підбір персоналу, навчання кухарів,робота та навчання офіціантів.

Шеф повар

from 03.2010 to 12.2010 (9 months)
Картель, Київ (Харчова промисловість)

Вдосконалення страв та якість видачі,розробка нових сизоних страв ,у відповідності до порироку,навчання кухарів,документація.

Шеф-кухар

from 01.2010 to 02.2012 (2 years 1 month)
Охота, Інші країни (Харчова промисловість)

Розроблю рецептури нових страв.
Організовую вивчення попиту споживачів з метою забезпечення широкого асортименту страв, кулінарних виробів.
Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечую своєчасне їх отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням санітарних правил.
Забезпечую раціональну організацію технологічного процесу, підбираю і розміщую кухарів та інших працівників виробництва, складаю графіки виходу їх на роботу.
Контролюю правильну експлуатацію технологічного обладнання, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів.
Організовую облік і контроль складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність.
Контролюю дотримання працівниками правил охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
Проводю інструктаж з технології приготування їжі та роботу по підвищенню кваліфікації працівників.
Знаю, розумію і застосовую діючі нормативні документи, що стосуються кухні.
Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норми, методи і прийоми безпечного виконання робіт.
Займаюся розробкою меню і авторською кухнею.

Сушист, старший зміни

from 12.2008 to 05.2009 (5 months)
Ресторан Мафія, Київ, Львів (ресторан піци та суші)

Вдосконалення особистого досвіду, та продуктивності закладу,якість видачі,та якість продукту

Education

Технлогічний

Технологія обробки молока мяса та риби, Київ
Higher, from 2014 to 2019 (4 years 10 months)

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Жицького

Менеджер з зовнішнього – економічної діяльності сфери економіки та туризму., Львов
Higher, from 2006 to 2012 (5 years 9 months)

Additional education and certificates

Мастер класи з кулінарії,готування мяса на хоспері,та тандирі

2010-2012рр.

Knowledge and skills

Володію і знаю китайську, тайську, японську, європейську (італій Робота з програмами. 1С, Айко, Компас

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: