Resume from April 14, 2024 PRO

Елизавета

Адміністратор, керівник середньої ланки, 12 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший інспектор

from 10.2019 to now (4 years 7 months)
Вінницький національний медичний університет ім.М.І.Пирогова, Вінниця (Освіта, наука)

Облік руху здобувачів освіти (академічні відпустки, переводи, відрахування, поновлення, різниця у програмі), облік успішності здобувачів освіти і відвідування ними занять згідно інформації, наданої кафедрами, а також результатів екзаменаційної сесії, підготовку матеріалів, наказів, документів для декана факультету, заступників декана факультету, Оформлення студентських документів, підготовка особових справ випускників для здачі в архів, введення інформації та зміни згідно наказів до програм «Контингент», «Єдина державна база освіти (ЄДБО)». Робота в програмі ЄДБО, зарахування, відрахування, внесення документів, замовлення дипломів про освіту, випуск здобувачів освіти, переведення студентів з інших ВНЗ, зарахування нових студентів на навчання в системі ЄДБО, Оформлення студентських документів першокурсників. Підготовка документації студентів випускників. Введення даних в систему електронного документообігу "Контингент". Здійснення своєчасного введення даних в систему електронного документообігу "ЄДБО".

Спеціаліст з тендерної документації

from 08.2019 to 10.2019 (2 months)
ТОВ «ЖК Гарант», Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Комунікація з замовниками та підрядниками, робота з податковою, замовлення документів підприємства, підготовка тендерної документації, зокрема: підготовка гарантійних листів, листів зобов'язання, і т.д.

Фахівець публічних закупівель

from 02.2018 to 08.2019 (1 year 6 months)
Едельвейс і К, Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підготовка тендерної документації державних закупівель. Робота з майданчиками «prozorro, e-tender”.Робота в 1С. Пошук та аналіз тендерної документації, Підготовка технічної та комерційної пропозиції, робота з документацією та ЕЦП: збір, оформлення, завантаження, формування та подача заявок на участь в конкурсах, комунікація з клієнтами, консультації, переговори, укладення договору і фінальне оформлення результатів тендера. Ведення переписок з іноземними партнерами, замовлення товару, підготовка документів на доставка товару з-за кордону в Україну, відслідковування митних накладних, робота з митнецею.

Education

Вінницький Національний Аграрний Університет

Менеджменту та права, Вінниця
Higher, from 2016 to 2019 (3 years)

Кафедра права Вінницького національного аграрного університету є осередком науки, освіти та інновацій, що об’єднує висококваліфікованих фахівців, які провадять освітню, навчально-методичну та наукову діяльність з підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю “Право”.

Технологічно промисловий коледж Вінницького Національного Аграрного Університету

Правознавство, Вінниця
Specialized secondary, from 2012 to 2016 (4 years)

Знання законів України, робота з документами, високий рівень володіння українською мовою. Орієнтування у кодексах цивільного, адміністративного , кримінального , цивільно-правового, трудового права. Під час навчання проходила практику в ГУНПУ та в "Бюро судово-медичної експертизи". За час проходження практики здобула такі навички та знання: складання протоколів, оформлення справ, збір інформації по справах, опитування. Зарекомендувала себе, як: відповідальний, організований студент.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Windows Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Операційні системи Набула навичок самостійного прийняття складних рішень, комп’ютер Навички роботи з тендерною документацією та підготовки тендерів Багатозадачність

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Пунктуальна, впевнена в собі та своїм силах, швидко знаходжу спільну мову, швидко навчаюсь, стресостійка, вільно та грамотно володію українською мовою. Організаційні здібності, працюю швидко та якісно, неконфліктна. Дотримуюсь правил, що немає такої роботи, якої б людина не могла освоїти!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: