Resume from April 12, 2022 PRO

Сергій

Слюсар механозбиральних робіт, ювелір, 17 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Слюсар механозбірних робіт.

from 05.2017 to now (7 years 1 month)
"Гарант і Партнери", Київ (Сувенірно нагородна продукція)

Складання та обробка медалей, зкаків, орденів, колларів, жетонів(поліція, національна гвардія, служба судової охорони) після штампування та лиття, латунь, мідь, срібло. Поклейка каміння. Складання та поклейка колодок на медаль. Пайка різних кріплень на олово (шпильки, цвяха під батерфляй, гвоздики з різьбленням) на знаки, колодки для медалей. Локальна гальваніка золотом, родієм. Вмію працювати на новому восковому інжекторі. Є навички у виготовленні гравертону на плакетки. Є досвід роботи з холодною емаллю. Легко навчаюсь новому, схильний до самонавчання.

Ювелір-універсал

from 06.2013 to 05.2017 (3 years 11 months)
УВЦ-ЖМАІ, Житомир (Виготовлення ювелирних виробів, ремонт і обслуговування)

Виготовлення ланцюгів вручну (кайзер, бісмарки, якір, візантійське, канатик і т. д.) Монтування виробів за моделями, що виплавляються, закріплення вставок, ручне виготовлення виробів. Закріплення синтетичних вставок у ювелірні вироби. Ремонт будь-яких видів ювелірних виробів. Є невеликий досвід роботи з холодною емаллю

Education

ЖВПУ 1

Оператор комп'ютерного набору, електромеханік комп'ютерно-обчислювальних машин, Житомир
Specialized secondary, from 2013 to 2016 (3 years)

Knowledge and skills

Легко навчаюсь новому, схильний до самонавчання.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — average

Disability

2nd degree.

Additional information

УВЦ-ЖМАИ

Изготовление цепей вручную(кайзер, бисмарки, якорь, византийское, канатик и т. д.) Монтировка изделий по выплавляемым моделям, закрепка вставок, ручное изготовление изделий. Закрепка синтетических вставок в ювелирные изделия. Ремонт любых видов ювелирных изделий. Есть не большой опыт работы с холодной эмалью.


"Гарант и партнёры"

В настоящее время занимаюсь

Сборкой и обработкой медалей, зкаков, орденов, колларов, жетонов(поліція, національна гвардія, служба судової охорони) после штамповки и литья, латунь, медь, серебро. Поклейкой камней. Сборкой и поклейкой колодок на медаль. Пайка разных креплений на олово (булавки, гвоздики под баттерфляй, гвоздики с резьбой) на знаки, колодки для медалей. Локальная гальваника (золотом, родием). Умею работать на новом восковом инжекторе. Есть навыки в изготовлении гравертона на плакетки.
Легко обучаюсь новому, склонен к самообучению.

Из хобби рисование красками)))

Без вредных привычек.

Инвалид второй группы.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: