Resume from May 25, 2009 PRO

Орест

Менеджер по збуту кранового обладнання, 2 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
60 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Donetsk, Kyiv, Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

керівник виробничого відділу

from 09.2000 to now (23 years 9 months)
ТзОВ " Компанія Дністер", Львів (монтаж вантажопідйомного обладнання на автотранспорт ,автоперевезення ,переробка металобрухту)

--ЕКСПЛУАТАЦІЯ І РЕМОНТ АВТОТРАНСПОРТУ , СПЕЦТЕХНІКИ І ВАНТАЖОПІДЙОМНОГО ОБЛАДНАННЯ:організація планових і термінових ремонтів козлових і автомобільного кранів , спецтехніки .Поновлення техосвідчень
--ОКРЕМІ ПИТАННЯ РОБОТИ ТРАНСПОРНОГОЦЕХУ:щоденне планування , маркетинг послуг.Доклав зусиль до підбору кадрів , в результаті - сформований професійний , ретельний , дружній колектив --МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ПОСТАЧАННЯ: обладнання (в т. ч. імпортного чи не поширеного ) , комплектуючих , м.ш.п. , будматеріалів.В даний час постійно приймаю участь у забезпеченні новими і ремонтом старих запчастин до вантажопідйомноі і спецтехніки ( Tabarelli , Case , Idromec) а також автотранспорту.Відділ домігся ретельності ,перед-
бачуваності постійних постачальників основних необхідних позицій а також якісної продукції і забезпечив постійний фронт робіт (по матеріалах).Залучені до співпраці надійні установи до ремонту нашого обладнання. Набув досвіду у відстоюванні інтересів свого підприємства у випадках:-отримання неякісної продукції чи послуг промислового призначення,-неправомірних дій щодо свого піприємства державними установами чи "природніми монополістами".
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІДПРАВОК ВАНТАЖІВ ЗАЛІЗ-
НИЧНИМ ТРАНСПОРТОМ до 60-ти вагонів у місяць із 9-ти станцій.Укладення і поновлення договорів,виготовлення техдокументації під"їздних колій, рух коштів за послуги , ремонт і відновлення під"їздних колій , вирішення не штатних проблем , оформлення вантажів (інколи) Налагоджено планомірну роботу з " Укрзалізницею ", зведено до мінімуму к-сть "пожежних моментів".
--ДОТРИМАННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ ЛІЦЕНЗІЙНИХ УМОВ. Отримання і вчасне поновлення дозволів , висновків , проектів , повірок ІВТ.
Відділ разом з канцелярією і бухгалтерією досягнув постійної готовності підприємства
до перевірок контролюючих органів.

підприємець

from 01.1991 to 09.2000 (9 years 8 months)
приватний підприємець ПЕТРІВ, Львів (оптова торгівіля)

оптова торгівля

начальник зміни , технолог

from 02.1988 to 02.1991 (3 years)
Городоцький завод будівельної кераміки, Львівська обл. м. Городок (виробництво силікатних стінових будівельних матеріалів)

організація виробничого процесу , дотримання технології

Education

Політехнічний інститут

Хіміко-технологічний ,технологія виробництва силікатних будматеріалів, Львів
Higher, from 1980 to 1985 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Word Користувач ПК MS Excel Користувач Internet Знання доріг міста

Additional information

Є досвід успішного запуску "від нуля":
-промислових проектів,
-окремих виробничих підрозділів

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: