Resume from February 21, 2023

Наталія

Технолог, кухар, продавець, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес, Технологія харчування, Киев
Higher, from 2012 to 2018 (5 years 6 months)

За спеціальнісю «Технології харчування» здійснена підготовка фахівців, які вивчають сучасні тенденції у ресторанному бізнесі; інноваційні технології ресторанної продукції; нові підходи до оформлення та подавання страв; контроль якості кулінарних страв та виробів; організацію діяльності закладів ресторанного господарства; розроблення рекомендацій з раціонального харчування, які ґрунтуються на основі новітніх наукових досягнень та сучасних соціальних тенденцій.

Об’єктами діяльності випускників є удосконалення існуючих та розроблення нових технологій для закладів ресторанного господарства; інноваційні підходи до конструювання авторських страв та новітні способи кулінарного обробляння; підвищення культури організації споживання, обслуговування та сервісу; організація технологічного процесу на виробництві, забезпечення його ефективності, належного рівня якості продукції; проектування нових та реконструювання діючих закладів ресторанного господарства.

Випускники можуть працювати на посадах:

керівник (директор) закладу ресторанного господарства;
ресторатор;
завідувач виробництва, виробничого цеху закладу ресторанного господарства;
головний технолог, інженер-технолог, технолог закладу ресторанного господарства;
шеф-кухар, су-шеф, бренд-шеф;
менеджер закладу ресторанного господарства;
дегустатор харчової продукції;
спеціаліст зі створення і впровадження страв авторської кухні;
завідувач технологічної харчової лабораторії;
організатор ресторанної діяльності;
науковий співробітник, викладач вищого навчального закладу.

Additional information

Закінчила магістратуру в Національному університеті харчових технологій.Досвід роботи рік на посаді бармена-касира Япона Хата.Пів року на посаді кондитера Mey Wey. Проживаю в Києві.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: