Resume from May 3, 2024 PRO

Сергій

Кухар, су-шеф, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Bukovel, Yaremche

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Повар

from 11.2019 to 08.2020 (9 months)
Fairmont, Grand Hotel Kyiv, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар банкетного підрозділу
-робота згідно з ТТК (банкети, фуршети, кавобрейки, дні народження, весілля)

Су-шеф

from 06.2019 to 10.2019 (4 months)
Optima Hotels & Resorts, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);

Су-шеф

from 06.2018 to 06.2019 (1 year)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та косту);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат

Повар г/ц (Работа на гриле)

from 01.2018 to 04.2018 (3 months)
Паб "London grill", Вільнюс, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота на процесі згідно з ТТК;
*Дотримання чистоти на робочому місці (відкрита кухня);
*Приготування напівфабрикатів;

Су-шеф

from 12.2016 to 08.2017 (8 months)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та кістки);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат.

Сушист/Повар универсал

from 04.2015 to 01.2018 (2 years 9 months)
НК Reflection, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання ТТК, приготування страв згідно з ТТК, проведення та підрахунок інвентаризації, робота з постачальниками

Старший смены поваров

from 05.2013 to 09.2016 (3 years 4 months)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії)

Сушист

from 10.2011 to 04.2013 (1 year 6 months)
Ресторан Yoshi, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно з технологічними картами, прийом товару, інвентаризація, догляд за живими морепродуктами.

Повар холодного цеха

from 10.2010 to 08.2011 (10 months)
Ресторан La Cosa Nostra, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно з технологічними картами, підготовка напівфабрикатів.

Education

Черкаське Вище Професійне училище №6

Кухар/офіціант, Черкаси
Specialized secondary, from 2010 to 2012 (2 years)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: