Resume from June 14, 2017

Светлана

Руководитель, 60 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
56 years
City:
Berdiansk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме
Губка Світлана Павлівна
Дата народження: 17.12.1967р.
Сімейне становище: одружена, маю чоловіка Губка Дмитро Володимировича, доньку Губка Дар’ю Дмитрівну – 02.01.1992 року народження і сина Губку Володимира Дмитровича 31.07.2003 року народження.
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Громадянство: Українка.
Місце проживання: м. Бердянськ , Запорізька обл. вул. Червона, 11/5.
Ціль: стати корисним працівником Вашої компанії, щоб примножувати та реалізувати свої
навики отриманні впродовж трудової діяльності та приносити прибуток в компанію.
Повна вища освіта: закінчила Донецький Політехнічний Університет.
Отримала спеціальність: економіка і управління у машинобудуванні.
За кваліфікацією: інженер-економіст.
Закінчила курси «Міжнародна Школа Кормів» червень 2016р.
Досвід роботи: почала свою діяльність з 26.01.1988р. - 01.12.1998р.оператором електронно-обчислювальної техніки на підприємстві ВЦ МП «Мрія» 02.12.1998року була переведена в Волноваську Райдержадміністрацію.
02.12.1998р. – відділ організаційно- кадрової роботи з переводом на головного
бухгалтера в Волноваську райдержадміністрацію.
29.01.2002р. – відкрила підприємство ТОВ « Стройдеталь» де працювала директором та головним бухгалтером за сумісництвом, в мої обов’язки входило, відкриття та організація підприємства з деревообробного виробництва, ведення фінансової звітності, контроль на виробництві. На підприємстві працювало 25 кваліфікаційних працівників .
01.08.2006р.- працювала головним бухгалтером в ТОВ «Легат» в мої обов’язки входило ведення фінансової звітності по підприємству, організаційна робота та контроль з оформленням гос.актів на землю . Згідно штатного розпису на підприємстві працювало 15 кваліфікаційних працівників.
31.01.2008р. – працювала головним бухгалтером з часом була переведена на директора підприємства ВАТ «Волноваський КХП» по виробництву комбікормів для птиці та свиней з потужністю від 100т до 250т за добу. Згідно штатного розпису на підприємстві працювало 199 кваліфікаційних працівників. Підприємство підпорядковується компанії ТОВ Аграрний Холдинг «Авангард». З 25.02.2011р була переведена для відкриття та запуску ПАТ «Вуглегірський експериментальний комбікормовий завод».
01.09.2009 по 01.03.2011року – працювала директором за сумісництвом на підприємстві ТОВ «УКР-ЛАН» яке вирощувало озиму пшеницю, ячмінь та соняшник. Підприємство мало 2500га в яке входило два господарства.
25.02.2011р. працювала директором ПАТ «Вуглегірський» експериментальний комбікормовий завод» . В мої обов’язки входило організація кадрової роботи з персоналом, підбор кваліфікаційних працівників, запуск підприємства по виробництву комбікормів для птиці несучки з потужністю від 120 тон до 350 тон комбікорму на добу також контроль на виробництві, контроль за веденням бюджетування собівартості на підприємстві, розробка штатного розпису, робота з органами влади та контроль з фінансової звітності. На підприємстві працювало 99 працівників. Підприємство підпорядковується компанії ТОВ Аграрний Холдинг «Авангард». У зв’язку з бойовими діями підприємство призупинило свою трудову діяльність в грудні 2014року.
29.03.2015 – по 29.10.2015року працювала директором Філіі «Снігурівська птахофабрика» ПНВК – «Інтербізнес». Птахофабрика має потужність в 920т голів. В мої обов’язки входило ліквідація ТОВ «Ареал – Снігурівка» путем реорганізації в Філію «Снігурівська птахофабрика» ПНВК – «Інтербізнес» також контроль за виробництвом де проводилася робота з колективом для підняття продуктивності до 90% , велася організаційна робота з органами влади , вівся контроль за веденням бюджетування собівартості та фінансової звітності. Згідно штатного розпису на підприємстві працює 29 працівників. Птахофабрика підпорядковується компанії ТОВ Аграрний Холдинг Авангард.
В теперішній час працюю керівником бізнес-проекту напрямку кормо виробництва ПАТ ППР Броварський. За сумісництвом працюю директором ТОВ «Інделіка», в мої обов’язки входе організація кадрової роботи з персоналом, розробка штатного розпису для комбікормового завода, підбор кваліфікаційних працівників. Запускала підприємство по виробництву повнораціонних гранульованих комбікормів для індиків. Створюю високоефективні рецепти комбікормів в програмі «Корм – Оптіма». Контролюю сировину в бункерах та складах напольного зберігання. Розробляла регламент для комбікормового завода. Ведеться контроль за веденням бюджетування собівартості та фінансової звітності.
Знання ПК: навики роботи з Інтернетом, Excel, Word, Outlook, MS Office.
Особисті якості: відповідальність, здібність до швидкого навчання, контроль з
бюджетування, системність мислення, уміння працювати в колективі, комунікабельність,
врівноваженість, порядність, відповідальність за досягнення результату.
Маю можливість користуванням легковим автомобілем, згідна на переїзд по Україні, бажаю отримувати достойну заробітну плату.

З повагою Губка Світлана Павлівна.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city