Resume from April 19, 2024 PRO

Єлизавета

Бухгалтер (ФОП), 4 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
38 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер ФОП

from 01.2021 to now (3 years 4 months)
ФОП, Київ (Роздрібна торгівля)

Ведення ФОПів 2, 3 група єдиного податку (будівництво, перукарня, роздрібна торгівля, послуги). Допомога з уточненням звітів, повернення переплат з бюджетних рахунків. ПРРО з нуля. Налагодження обліку (в тому числі кадрового), вирішення проблем з невірними звітами за попередні періоди.

Бухгалтер ФОП

from 01.2021 to now (3 years 4 months)
ФОП Колісниченко І.А., Київ (Роздрібна торгівля)

Проходження планової перевірки на загальній системі оподаткування, платника ПДВ та акцизного податку. Ведення обліку операцій РРО, кадри та заробітня плата (20 найманих працівників). Формування докуметів, заповнення книги доходів та витрат. Банк. Опрацювання Z-звітів. Стан розрахунків з бюджетом. Формування та реєстрація податкових накладних, платежів з податків, звітності ПДВ, акцизної декларації, об'єднаної звітності ЄСВ+1ДФ, Декларація про доходи.

Бухгалтер єдиний

from 07.2018 to 08.2022 (4 years 1 month)
ТОВ "КАТАНІЯ СМАРТ", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Облік на загальній системі оподаткування платника ПДВ, акцизного податку. Ведення з "0". Налагодження системи 1С. УТП. Кадровий та зарплатний облік. Банк, формування та реєстрація податкових накладних вихідних/вхідних, послуги сторонніх організацій, основні засоби, МШП, нематеріальні активи, запаси. Закриття періодів, формування/подання звітності ДПС та Статистика. Відповіді на запити податкових органів (скарги, заперечення, листи). Проходження перевірок з ПДВ та акцизу, планової.

Головний бухгалтер

from 03.2017 to 06.2018 (1 year 3 months)
ТОВ "Бессол", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення обліку 4 ТОВ на загальній системі з ПДВ та акцизним податком. Досвід розблокування податкових накладних. Реєстрація акцизних накладних. Банк, акти звірки, аудит та налагодження обліку, оптимізация 1С 8.3 УТП. Облік займів та позик. Нарахування та виплата зарплати. Кадровий облік, основні засоби. Медок, 1С.УТП 8.3. Підпорядкована одна людина. Взаємодія з менеджерами, контроль надходження документів. Відповіді на запити контролюючих органів.

Головний бухгалтер

from 10.2011 to 11.2015 (4 years 1 month)
ПП "Фірма"Вікторія" (Група компаній КБ"Приват"), Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення повного бухгалтерського, податкового та фінансового обліку згідно вимог ПКУ України та ПСБО групи будівельних компаній. Адміністрування ПДВ, податок на прибуток, ПДФО, ЄСВ,військовий збір. Фінансові інвестиції, кредити.

Бухгалтер

from 11.2010 to 09.2011 (10 months)
КФ ТОВ «Континент Нафто Трейд», Київ (Автобізнес та автосервіс)

Ведення повного бухгалтерського, податкового та фінансового обліку згідно вимог ПКУ України та ПСБО (оптова торгівля паливом). Адміністрування ПДВ, податок на прибуток, ПДФО, ЄСВ,військовий збір. Оренда АЗС. Звітність в Medoc.

Education

Київський Інститут Бізнесу та Технологій

Облік і аудит, Київ
Higher, from 2008 to 2010 (1 year 7 months)

Additional education and certificates

Курси УЦ "Успіх": Бухгалтер, Головний бухгалтер (сертифікат).

2010

Finlabs. Онлайн-курс 1С.Управління торговим підприємством 8.3 (сертифікат)

2020-21, 1,5 міс.

Школа магічної бухгалтерії, "ФОП в країні чудес", Програма обліку BAS, Зовнішньо-економічна діяльність, "Королева бухгалтерії"

2021, 3 місяці

Knowledge and skills

1С УТП BAS Ведення ФОП на загальній системі та ЄП 2,3 групи

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Ведення ФОП загальна сис-ма з ПДВ та акцизним податком, єдиний податок 2, 3 групи. Роздріб, IT. Організація запровадження РРО (ПРРО). Аудит стану розрахунків з бюджетом, повернення переплат та помилкових платежів. Нарахування/виплата зарплати, перерахунок податків для найманих працівників. Кадровий облік для ФОП. Книга доходів (витрат). Консультації щодо застосування податкового законодавства. Складання звітності (квартальна, річна) за новими формами. Відкриття, закриття ФОП (ліквідаційна звітність). Успішне проходження планових перевірок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: