Resume from May 17, 2017

Олександр

Web-программист, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

ВНТУ

Електромеханіка, Винница
Higher, from 2011 to 2017 (5 years 4 months)

Тел: 0631826749
Skype: l.o.v.94

Additional information

Навички:
Знання таких мов як HTML, CSS, PHP, SQL, JavaScript, бібліотек jQuery, Bootstrap, базові знання фреймворка CakePHP3, технології AJAX, роботи з CANVAS та системи контролю версій GIT та Mercurial. Вміння працювати в операційних системах Windows та Linux(Ubuntu).
Мої проекти:

http://sws-web.adr.com.ua/company-tree/ - деревоподібна структура яка змінюється динамічно при додаванні нового елемента, редагування, чи видалення елемента. Написано також на чистому PHP з використанням бази даних MySQL.
http://sws-web.adr.com.ua/blackjack/ - карточна гра BlackJack. Написана на мові javascript з використання бібліотеки jQuery.
http://pcbfind.com/ - брав участь в проекті. Сайт написаний на фреймворку CakePHP3.
http://www.repa-sp.ru/ - часткова зміна дизайну та правки по зовнішньому вигляду.
•bizzona.ru - редизайн сайту.
https://referral-system.000webhostapp.com/ - на сайті реалізований функціонал реферальної системи. Сайт побудований на чистому php. Реалізована структура MVC

https://github.com/LavrechkoSasha/carshop - один із моїх самостійних проектів написаний на чистому php, в якому реалізована структура MVC, присутні реєстрація, через підтвердження адміністратором та через соц. мережі. Використовується база данних MongoDB, зміни в базі відбуваються через API яке також написане на PHP. Існує два типи користувачі - звичайні користувачі та адміністратори, ну і відповідно реалізована адмінка. Проект нажаль не розвернутий в інтернеті, але при бажанні можна розвернути локально просто кнонувавши з github.

Також подивитись на код деяких моїх самостійних проектів можна на github за посиланням https://github.com/sWs11


Особисті якості: старанність, працьовитість, наполегливість, націленість на результат, ввічливість, дружелюбність, цілеспрямованість.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: