Resume from March 20, 2017

Сергій

Бухгалтер-экономист

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City of residence:
Hnivan
Ready to work:
Hnivan, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Пона Сергій Олександрович
Ціль: бажання отримання посади економіста\бухгалтера на підприємстві з можливістю кар’єрного росту.
Дата народження: 13 березня 1990 року, вік 26 років
Сімейний стан: неодружений, дітей немає
Місце проживання: м. Гнівань

Освіта:
2007 р. – 2012 р. Вінницький Інститут Економіки Тернопільського Національного Економічного Університету (ВІЕ ТНЕУ), спеціальність – Фінанси і Кредит (спеціалізація: Управління місцевими фінансами)

Професійні навички:
Проведення процеу бюджетування на підприємстві: складання планового бюджету, нагляд за виконанням, порівняння фактичних даних з плановими, аналіз розходжень; вміння працювати з великими масивами електронних даних. Нарахування заробітної плати працівникам підприємства, оформлення звітів та подача їх до державних органів статистики, документальний супровід надання/отримання послуг, внесення даних первинних документів в електронну базу даних, оформлення актів звірки взаєморозрахунків. Робота з клієнтами: прийом замовлень та їх обробка, ведення клієнтської бази, документальне оформлення та супровід поставок товару клієнтам..
Досвід роботи:
З вересня 2013 по березень 2015 року працював менеджером з продажів на ПП КанцОптіма.
Реалізація товарів, отримання замовлень від клієнтів ( в телефонному режимі або по електронній пошті), їх обробка, внесення даних в базу 1С, контроль за процесом відбору товарів згідно замовлень, оформлення документації, необхідної для поставок товарів.

З травня 2012 року по вересень 2013 працював на СТОВ (Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю) "Мрія" економістом:
- бюджетування: складання бюджету підприємствау програмах MS Excel і 1С. Підприємство (версії 7.7 і 8.1), отримання фактичних даних, аналіз порівняння їх з плановими, виявлення відхилень та пошук шляхів оптимізації витрат, пошуки можливих резервів.
- нарахування заробітної плати: внесення даних первинних документів по заробітній платі в базу даних 1С, оформлення та подача звітності до органів сстатистики.
- рознесення в 1С актів виконаних робіт (отриманих і наданих), ведення актів звірки з контрагентами.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: