Resume from March 13, 2024 PRO

Андрій

Головний енергетик, інженер

Employment:
Full-time.
Age:
59 years
City of residence:
Uman
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Uman, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний енергетик

from 09.2017 to now (6 years 7 months)
агропромисловий комплекс, Умань (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення безперебійної та ефективної роботи енергосистем підприємства. Контроль за використанням енергоресурсів на підприємстві. Розробка заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів, впровадження сучасних технологій . Участь в оформленні актів на списання енергообладнання всередині підприємства. Участь в комісії по перевірці знань з питань охорони праці та технології робіт працівників підприємства. Організація підготовки та подання звітів про роботу електро- та енергоустаткування, виробництва і споживання енергоносіїв. Проведення переговорів з підрядниками, державними дозвільними структурами, іншими контрагентами. 5 група з електробезпеки.

Інженер-енергетик

from 08.2006 to 09.2017 (11 years 1 month)
ПАТ «Уманьферммаш», Умань (Машинобудування)

Забезпечення безперебійної та ефективної роботи енергосистем підприємства. Контроль за використанням енергоресурсів на підприємстві. Розробка заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів. Участь в оформленні актів на списання енергообладнання всередині підприємства. Участь в комісії по перевірці знань з питань охорони праці та технології робіт працівників підприємства. Організація підготовки та подання звітів про роботу електро- та енергоустаткування, виробництва і споживання енергоносіїв. Проведення переговорів з підрядниками, державними дозвільними структурами, іншими контрагентами. 5 група з електробезпеки.

Education

ХНТУСГ

"Енергетика та електротехнічні системи АПК", Харьков
Higher, from 2014 to 2017 (2 years 8 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК Користувач Internet Уміння проводити переговори з підрядниками, державними дозвільни

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Характер урівноважений. Доброзичливий, комунікабельний, ввічливий, стресостійкий, працелюбний, вмію аналізувати та логічно мислити. Активний, відповідальний та толерантний. Швидко навчаюсь, вмію працювати як у малому, так і у великому колективі.
Шкідливих звичок не маю.
Водій зі стажем, водійське посвідчення категорій В, С

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: