Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 марта 2024 PRO

Андрій

Головний енергетик, інженер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
59 лет
Город проживания:
Умань
Готов работать:
Винница, Киев, Львов, Одесса, Умань, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний енергетик

с 09.2017 по наст. время (6 лет 8 месяцев)
агропромисловий комплекс, Умань (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення безперебійної та ефективної роботи енергосистем підприємства. Контроль за використанням енергоресурсів на підприємстві. Розробка заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів, впровадження сучасних технологій . Участь в оформленні актів на списання енергообладнання всередині підприємства. Участь в комісії по перевірці знань з питань охорони праці та технології робіт працівників підприємства. Організація підготовки та подання звітів про роботу електро- та енергоустаткування, виробництва і споживання енергоносіїв. Проведення переговорів з підрядниками, державними дозвільними структурами, іншими контрагентами. 5 група з електробезпеки.

Інженер-енергетик

с 08.2006 по 09.2017 (11 лет 1 месяц)
ПАТ «Уманьферммаш», Умань (Машинобудування)

Забезпечення безперебійної та ефективної роботи енергосистем підприємства. Контроль за використанням енергоресурсів на підприємстві. Розробка заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів. Участь в оформленні актів на списання енергообладнання всередині підприємства. Участь в комісії по перевірці знань з питань охорони праці та технології робіт працівників підприємства. Організація підготовки та подання звітів про роботу електро- та енергоустаткування, виробництва і споживання енергоносіїв. Проведення переговорів з підрядниками, державними дозвільними структурами, іншими контрагентами. 5 група з електробезпеки.

Образование

ХНТУСГ

"Енергетика та електротехнічні системи АПК", Харьков
Высшее, с 2014 по 2017 (2 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК Користувач Internet Уміння проводити переговори з підрядниками, державними дозвільни

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Характер урівноважений. Доброзичливий, комунікабельний, ввічливий, стресостійкий, працелюбний, вмію аналізувати та логічно мислити. Активний, відповідальний та толерантний. Швидко навчаюсь, вмію працювати як у малому, так і у великому колективі.
Шкідливих звичок не маю.
Водій зі стажем, водійське посвідчення категорій В, С

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: