Resume from August 19, 2018 PRO

Наталія

Психолог, вихователь, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Boiarka, Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 11.2013 to now (10 years 6 months)
Детский дом 'Малятко', Киев (Реабілітація дітей з вадами мови і психіки шкільного і дошкільного віку)

Вихователь дошкільної групи для дітей із затримкою мовного розвитку різних рівнів.За час роботи пройшла курси підвищення кваліфікації післядипломної освіти за спеціалізацією дошкільне виховання.

Education

МАУП(Міжрегіональна Академія управління персоналом)

Медична психологія і психокорекція (медичний психолог,викладач вищих навчальних закладів), Киев
Higher, from 2008 to 2013 (5 years 1 month)

Медична психологія- це наука, що вивчає психологічні особливості людей, які страждають на різні захворювання, методи і способи діагностики психічних відхилень, диференціацію психологічних феноменів та психопатологічних симптомів і синдромів, психологію взаємостосунків пацієнта і медичного працівника, психопрофілактичні, психокорекційні і психотерапевтичні способи допомоги пацієнтам, а також теоретичні аспекти психосоматичних і соматопсихічних взаємовпливів.

Additional information

Наталія,26 років,за освітою медичний психолог.Працюю в дитячому будинку з психічно хворими дітьми і дітьми з вадами мовлення з листопада 2013 року.З 2009 по 2013 рік проходила навчальну і виробничу практику у Київській психоневрологічній лікарні Павлова №1.На даний час пройшла курси підвищення кваліфікації післядипломної освіти за спеціальністю дошкільне виховання.Надалі планую займатись улюбленою справою,вдосконалюватись та вчитися.Розглядаю індивідуальну роботу з дітьми дошкільного віку з різними вадами мови,психологічний супровід та їх підготовку до школи вдома(є досвід).На даний час не розглядаю роботу в садочках.
По всім питанням і пропозиціям можете звертатись по телефону [open contact info](look above in the "contact info" section))

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: