Resume from June 26, 2018

Степан

Спеціаліст, начальник відділу, заступник керівника, керівник, 13 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
64 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу

from 05.2017 to 03.2018 (10 months)
ТзОВ "Торговий Дім "Міст Екпрес", Львів (надання послуг з перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація та управління робою відділу (25 працівників), забезпечення кур'єрської доставки вантажів та поштових відправлень по місту та області. Організація роботи складу адресної доставки, комплектування поштових відправлень та вантажів за маршрутами, видача їх кур'єрам, ведення обліку руху поштових відправлень та вантажів в програмі 1С, здійснення контролю, з використанням програми 1С та засобів GPS-навігації, за ходом доставки відравлень та роботою автомобілів на лінії, аналіз роботи відділу, підготовка звітних даних.

Начальник відділу безпеки руху

from 10.2010 to 03.2017 (6 years 5 months)
ТзОВ "Транс-Сервіс-1", Львов (надання послуг з перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація роботи служби безпеки руху підприємства. Розробка та впровадження в підприємстві системи управління безпекою руху, заходів з організації безпечного перевезень вантажів, як у внутрішньому, так і в міжнародному сполученнях .
Забезпечення роботи класу з теоретичного підготовки працівників підприємства. Організація та проведення спеціальних навчань, інструктажів та занять з посадовими особами, спеціалістами й водіями підприємства з вивчення міжнародного і національного законодавства, діючих нормативних актів з питань організації роботи водіїв та експлуатації транспорних засобів, перевезення вантажів, безпеки дорожнього руху, охорони праці.
Участь в заходах з професійного відбору водіїв в процесі їх працевлаштування та під час роботи. Визначення рівня кваліфікації водіїв, можливості їх ефективного використання в підприємстві.
Розробка та впровадження в підприємстві заходів з попередження аварійності, виробничого травматизму, заходів спрямованих на зниження рівня шкоди, завданої підприємству внаслідок ДТП та аварій. Участь у заходах з відшкодування збитків, завданих підприємству внаслідок ДТП та аварій. Співпраця з цих питань з державними органами та страховими компаніями.
Організація та управління роботою пункту контролю за технічним станом транспортних засобів підприємства та спеціалізованого пункту медичного контролю за станом здоров’я водіїв автотранспортних засобів.

Заступник начальника автобази

from 11.2003 to 09.2010 (6 years 10 months)
ЗАТ "Інтертранс", м.Львів (перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація роботи та управління роботою виробничих підрозділів підприємства. Впровадження системи управління підприємством, документальне оформлення технологічних процесів роботи підприємства. Підбір працівників, проведення навчань.Забезпечення виконання планових виробничих завдань з перевезення вантажів та належного утримання і технічної експлуатації рухомого складу. Контроль за дотриманням та виконання працівниками виробничих завдань, трудової та транспортної дисципліни. Організація роботи служби безпеки руху та охорони праці. Впровадження системи управління озороною праці та безпеки руху. Виконання функцій відповідального за організацію та безпеку перевезень вантажів, як у внутрішньому так і в міжнародному сполученнях. Організація та проведення спеціальних навчань та інструктажів з посадовими особами, спеціалістами і водіями підприємства з питань перевезення вантажів у внутрішньому та міжнародному сполученнях, з питань безпеки дорожнього руху та охорони праці. Розробка та впровадження в підприємстві заходів з попередження аварійності, виробничого травматизму, зниження рівня шкоди завданої підприємству внаслідок ДТП та аварій. Участь в заходах з відшкодування збитків завданих підприємству внаслідок ДТП та аварій, врегулюванні страхових випадків. Співпраця з цих питань з державними органами та страховими компаніями. Організація роботи пункту контролю за технічним станом транспортних засобів та медичного пункту контролю за станом здоров’я водіїв автотранспортних засобів.

Заступник голови правління

from 11.1988 to 11.2003 (15 years)
ВАТ "Укртранс", ВАТ "Орлан-транс", Львов (перевезення вантажів автомобільним транспортом)

Організація роботи служб безпеки руху та охорони праці автотранспортного підприємств. Виконання функцій відповідального за організацію та безпеку перевезень вантажів, як у внутрішньому так і в міжнародному сполученнях. Організація та проведення спеціальних навчань та інструктажів з посадовими особами, спеціалістами і водіями підприємства з питань перевезення вантажів у внутрішньому та міжнародному сполученнях, з питань безпеки дорожнього руху та охорони праці. Розробка та впровадження в підприємстві заходів з попередження аварійності, виробничого травматизму, зниження рівня шкоди завданої підприємству внаслідок ДТП та аварій.Організація та проведення розслідувань ДТП та нещасних випадків. Участь в заходах з відшкодування збитків завданих підприємству внаслідок ДТП та аварій, врегулюванні страхових випадків. Співпраця з цих питань з державними органами та страховими компаніями. Організація роботи пункту контролю за технічним станом транспортних засобів та медичного пункту контролю за станом здоров’я водіїв автотранспортних засобів.

Інженер з безпеки руху

from 01.1983 to 11.1988 (5 years 10 months)
Львівське обласне управління автотранспорту, Львів (надання послуг з перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом)

розробка та впровадження в автопідприємстві системи управління безпекою руху, облік порущень та ДТП, аналіз аварійності, розробка заходів з попередження аварійності, контроль за дотриманням працівниками підприємства норм та вимог законодавчих та інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті

Education

Львівський політехнічний інститут

Механіко-машинобудівний "Автомобілі та автомобільне господарство", Львов
Higher, from 1985 to 1991 (5 years 9 months)

організація роботи автотранспортних підприємств та їх підрозділів, експлуатація автомобілів

Львівський автомобільно-дорожній технікум

Ремонт та технічне обслуговування автомобілів, Львов
Specialized secondary, from 1976 to 1980 (3 years 9 months)

організація та виконання робіт з технічного обслуговування, поточного ремонту та конролю за технічним станом автомобілів

Additional education and certificates

Львівський експертно-технічний центр

2016р.,навчання з питань охорони праці та пожежної безпеки на автомобільному транспорті

Львіський державний автомобільний навчально-курсовий комбінат

2016р., навчання ( перепідготовка) посадових осіб та спеціалістів автотранспортних підприємств з питань безпеки руху

Knowledge and skills

Експлуатація автотранспорту, організація перевезень вантажів

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Polish — average
  • Russian — average
  • Ukrainian — average

Additional information

Особисті якості: комунікабельний, товариський, пунктуальний, без шкідливих звичок. Швидко навчаюсь.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: