Resume from June 16, 2017

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/3997418

Помощник юриста, юрист, 5 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Uzhhorod

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Державний виконавець

from 07.2007 to now (16 years 10 months)
Примусове виконання рішення суду та інших органів державної влади.

розроблення організаційних заходів по попередженню та усуненню недоліків у процесі виконання виконавчих документів; складання статистичного звіту про проведену роботу міського відділу державної виконавчої служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції, здійснення безпосереднього контролю за виконанням державними виконавцями чинного законодавства України, надання практичних та методичних рекомендації, готую інформації по контрольних дорученнях, здійснюю контроль за строками їх вирішення та надання відповіді відповідним органам.
Здійснюю заходи , необхідні для своєчасного і в повного обсягу виконання рішень зазначеного в документі на примусове виконання рішення.
Розглядаю пропозиції, заяви, скарги громадян, надаю роз’яснення та рекомендації з питань ,що належать до компетенції відділу.
Вміло використовую в своїй роботі набуті знання. Компетентна при виконанні своїх службових повноважень. Відповідально ставлюсь до роботи. Проявляю ініціативу, а також маю здатність самостійно приймати рішення та контролювати їх виконання. Вмію акумулювати необхідну інформацію, опрацьовувати її та виділяти найголовніше.
Вміло працюю з нормативно-правовими актами та іншими документами, послідовна в своїй роботі. Здатна до самоосвіти. В стосунках з колегами добросовісна та практична. Комунікабельна і принципова. Вимоглива до себе та інших.
В стосунках з колегами добросовісна та практична, користуюся повагою та авторитетом серед працівників відділу ДВС.

Education

Закарпатський державний університет

Юридичний «Правознавство», Ужгород
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 9 months)

правознавець.

Additional information

Вміло працюю з нормативно-правовими актами та іншими документами, послідовна в своїй роботі. Здатна до самоосвіти. В стосунках з колегами добросовісна та практична. Комунікабельна і принципова. Вимоглива до себе та інших.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: