Resume from January 13, 2021 PRO

Тетьяна

Оператор ПК, діловод, секретар, 6 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст загального відділу

from 08.2012 to 07.2017 (4 years 11 months)
Головне управління Держгеокадстру в Одеській області, Одесса (Землі сільськогосподарського призначення державної власності тощо.)

Прийом заяв громадян, робота з вхідною та вихідною корспонденцією за допомогою програми електронного документообігу ДокПроф СТЕП, відправлення вихідної кореспонденції поштою, робота з електронною поштою, робота з архівом і частково з документами для службового користування, обробка звернень урядової "гарячої лінії" та інше. Відповідні знання чинного законодавства у галузі діловодства. Відрядження в Держгеокадастр України.

Головний спеціаліст відділу у справах інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту

from 10.2007 to 07.2011 (3 years 9 months)
Головне управління праці та соціальної політики Одеської обласної державної адміністрації, Одеса (Соціальна політика (соціальний захист малозабезечених та незахищених верств населення)

Прийом та розгляд зверень громадян, надання письмових роз"яснень, у тому числі законодавства у соціальній сфері, проведення координаційної ради щодо надання матеріальної допомоги, документальне оформлення ради (складаня протоколу, додатків до нього, оформлення поштових переказів, надання письмових відповідей особам, які звернулися до координаційної ради) тощо.

Провідний спеціаліст по виплаті пільг Чорнобильцям відділу персоніфікованого обліку інвалідів, ветеранів війни та інших отримувачів пільг

from 12.2006 to 08.2007 (8 months)
Управління праці та соціального захисту населення Великомихайлівської райдержадмінісрації, смт Велика Михайлівка Одеська область (Соціальний захист населення)

Проведення виплат особам, які постраждали від Чорнобильської катастрофи, забезпечення санаторно-курортним лікуваням тощо.

Education

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова

Історичний факультет, спеціальність історія (диплом магістра), Одесса
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 10 months)

Перший курс на кафедрі античного світу та середніх віків, далі на кафедрі нової та новітньої історії. Професійні права наукового співробітника, викладач вищого та середнього учбового закладу з правом вступу до аспірантури. Дипломна робота по вивченню сільської общини в системі індійського соціума (історіографічні проблеми).

Knowledge and skills

Користувач ПК Робота з оргтехнікою

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Disability

2nd degree.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: