Resume from March 31, 2023 PRO

Юлія

Бізнес-тренер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Асистент генерального директора

from 05.2018 to now (6 years)
ООО "Ттрейд", Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Компанія «TTRADE» - генпідрядна організація, що спеціалізується на проектуванні та будівництві промислових будівель.
Посадові обов'язки - це, перш за все, допомога першій особі компанії. А.К .: планує робочий день генерального директора (зустрічі, дзвінки, прийом, пр.), супроводжує генерального директора на зустрічах, в поїздках, бере участь в переговорах, ділових зустрічах, спеціальних прийомах; веде протоколи та інші документи, які оформлюють хід і результат зустрічей, переговорів, здійснює збір матеріалів і інформації, необхідних генеральному директору, готує аналітичні, інформаційні, довідкові та інші матеріали і представляє їх керівнику, виконує роботу з підготовки засідань і нарад, які проводить генеральний директор (збір необхідних матеріалів, повідомлення учасників про час і місце проведення, порядок денний, їх реєстрація), веде і оформляє протоколи засідань і нарад тощо, згідно з посадовою інструкцією.

Бізнес-тренер

from 12.2017 to 04.2018 (4 months)
GEBS, Киев (проведення тренінгів)

Основними обов'язками тренера є розробка, організація та проведення тренінгу, а також передтренінгова діагностика та післятренінгова робота. Бізнес-тренінг - це навчальний процес з передавання знань і формування навичок, необхідних для ефективної роботи співробітників компанії. Це такі навички, наприклад, як навички продажу, презентації, управління персоналом тощо. Спектр навичок, необхідних співробітникам формується залежно від завдань компанії, рівня фахівців і програм розвитку персоналу, що є у кожній конкретній організації.

Асистент керівника відділу інвестиційних послуг

from 08.2017 to 12.2017 (4 months)
"QBF", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Управління активами клієнтів, застосовуючи різні фінансові інструменти і стратегії; проведення ділових зустрічей з потенційними клієнтами; супровід клієнта по його інвестиційному портфелю.

менеджер з продажів

from 03.2017 to 06.2017 (3 months)
Delta., Киев (маркетинг, консалтинг)

Компанія надає консалтингові послуги в сфері фінансово-валютних ринків (бінарні опціони, Форекс), тобто є загальноосвітнім аналітичним центром по роботі з трейдерами (торгові платформи City Capital, Armax.trade).

Заступник виконавчого директора з управління проектів

from 09.2011 to 10.2013 (2 years 1 month)
ТОВ "Теском", Киев (Будівництво об'єктів телекомунікаційної галузі)

Компанія займалась будівництвом базових станцій і здачею їх під ключ для операторів мобільного зв'язку і провайдерів інтернету (WiMax).
Обов'язки - управління проектами:
1.організація, управління і контроль за виконанням робіт з будівництва об'єкту (базових станцій) на всьому етапі до здачі замовнику і отримання всіх дозвільних документів;

2.проведення тендерної документації;

3.перевірка і підготовка кошторисної документації.

Вела близько 25 проектів, а здала 17 об'єктів (5 по МТС і 12 по FreshTel (Новітні Інформаційні технології)).

Education

КНУ імені Тараса Шевченка

Географічний, соціальна і економічна географія (аспірантура), Киев
Higher, from 2007 to 2016 (9 years 1 month)

Після отримання ступеню бакалавра і магістра вчилася в аспірантурі (викладач - аспірант). Навчання включає проведення семінарських занять зі студентами, відвідання засідань кафедри, написання дисертації, написання наукових статей, участь у конференціях.

Економі́чна та соціа́льна геогра́фія — науково-прикладна спеціальність, що займається розробленням наукових засад територіальної організації суспільства, дослідження територіального та комплексно-пропорційного аспектів розвитку продуктивних сил. Це передбачає глибоке вивчення процесу взаємодії суспільства з природою, розміщення виробництва, розселення населення, організації території з урахуванням природних, соціальних, економічних і екологічних чинників, прогнозування розвитку регіонів.

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Russian — fluent

References

Петренко Тарас Володимирович

Петренко Тарас Володимирович

Директор, ТОВ "Теском"

Contact details are hidden

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: