Resume from April 5, 2021 PRO

Надія

Технолог, завідувач виробництва, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач виробництвом

from 11.2018 to 04.2019 (5 months)
ТОВ "Омега", Київ (Роздрібна торгівля)

відкриття нового магазину з забезпеченням повноцінного функціонування 3-х виробничих цехів.
Контроль за якістю готової продукції та напівфабрикатів у всіх виробничих відділеннях (м'ясний цех, відділ кулінарії, цех випічки хлібо-булочних виробів).
Замовлення, прийом, розподілення товарів та сировини для виробництва, контроль якості вхідної сировини.
Підбір персоналу, первинне стажування, атестація співробітників.
Табелювання персоналу, контроль ФОТ.
Аналіз продаж, розрахунок навантаження на робочу одиницю).
Проведення планових інвентаризацій, аналіз проблемних позицій.
Контроль за санітарно-гігієнічним станом, ведення всіх необхідних журналів згідно вимог НАССР.
Взаємодія з контролюючими органами, відділом внутрішнього аудиту.
При необхідності- робота на всіх ланках виробництва, якщо є виробнича необхідність (недостача персоналу).

Регіональний технолог

from 06.2018 to 07.2018 (1 month)
ТОВ "Новус Україна", Київ (Роздрібна торгівля)

аудит відділів кулінарії мережі

Технолог

from 10.2017 to 06.2018 (8 months)
Діннер фуд, Київ (ресторанний бізнес, кейтерінг)

розробка нового меню, складання нових та корегування діючих технологічних карт, технологічної документаціі (робочі рецептури, калькуляції). Виконання функцій зав. виробництвом цеху напівфабрикатів.

Головний технолог

from 08.2017 to 09.2017 (1 month)
ТОВ "Континент", Київ (Роздрібна торгівля)

теоретично- виконання обов'язків технолога, практично- робота на виробництві (абсолютна недостача персоналу по всіх напрямках виробництва).

Технолог відділу кулінарії

from 09.2011 to 06.2017 (5 years 9 months)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

Робота з постачальниками, заключення договорів на постачання сировини на виробництво.
розробка та складання технологичної документації, практичні розробки нових страв, введення іх в асортимент та контроль продажі.
відкриття нових супермаркетів, в тому числі гіпер-форматів,
моніторинг ринку сировини, ініцінування введення нових видів сировини.
контроль технологичного процесу приготування продукції власного виробництва, аудит відділів кулінарії мережі, практична допомога на виробництві.
аналіз продажу по групам товару, складання тижневих, місячних, квартальних та годових звітів для керівництва.
аналіз (при необхідності-проведення) інвентаризацій, аналіз проблемних позицій.

Менеджер підприємства з приготування та постачання готових страв

from 05.2010 to 09.2011 (1 year 4 months)
ПрАТ "Фуршет", Київ (Роздрібна торгівля)

розробка нових страв, введення калькуляцій в базу;
робота з постачальниками, ведення та заключення договорів на постачання сировини, контроль за якістю вхідної сировини;
аудит відділів кулінарії мережі, при необхідності- практична допомога;
тісна взаємодія з завідуючими виробництвом мережі, практична та теоретична допомога в питаннях технології приготування, корректності технологічної документації, нормах виконання вимог СанПін.

Заступник директора магазину з виробництва

from 09.2006 to 10.2010 (4 years 1 month)
ПрАТ "Фуршет", Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль за якістю готової продукції та напівфабрикатів у всіх виробничих відділеннях (м'ясний цех, відділ кулінарії, цех випічки хлібо-булочних виробів, відділ свіжої риби).
Замовлення, прийом, розподілення товарів та сировини для виробництва, контроль якості вхідної сировини.
Підбір персоналу, первинне стажування, атестація співробітників.
Табелювання персоналу, контроль ФОТ.
Проведення інвентаризацій, аналіз проблемних позицій.
Аналіз продаж та списань.
Контроль за санітарно-гігієнічним станом, ведення всіх необхідних журналів.
Взаємодія з контролюючими органами, відділом внутрішнього аудиту.
При необхідності- робота на всіх ланках виробництва, якщо є виробнича необхідність (святкові дні, бенкети).

Начальник цеху напівфабрикатів

from 02.2005 to 07.2006 (1 year 5 months)
ТОВ "Росінтер Україна", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

організація безперебійного забезпечення необхідними напівфабрикатами (мариновані частини курятини, котлети, лаваші, соуси, паніровки) ресторанів мережі;
складання графіків виходу персоналу;
контроль за санітарно-гігієнічним станом персоналу, обладнання, приміщень;
замовлення сировини, участь в її прийманні та контроль за якістю та калібруванням;
проведення планових інвентаризацій та їх аналіз.

Заступник начальника кондитерського цеху

from 01.2004 to 05.2005 (1 year 4 months)
ТОВ "Казка", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за вчасним виконанням замовлень;
контроль виконання плану в кг та грн;
аналіз продажів та списань готової продукції;
практична допомога при виконанні великих замовлень;
проведення планових інвентаризацій та їх аналіз.

Education

Київський державний торговельно-економічний університет

Факультет технології та організації громадського харчування, інженер-технолог громадського харчування, Київ
Higher, from 1990 to 1995 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Outlook САПР Практична робота кухарем на всіх процесах

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

References

Бровко Олександр Володимирович

Бровко Олександр Володимирович

Головний технолог, ТОВ "ЕКО"

Contact details are hidden

Additional information

Син 25 років.
Розлучена.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: