Resume from August 20, 2017

Майя

Преподаватель украинского языка и литературы (работа с детьми)

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Донецький Національний університет імені Василя Стуса

Філологічний факультет "Українська мова і література", Винница
Higher, from 2015 to 2017 (1 year 9 months)

Knowledge and skills

MS Word Пользователь ПК Adobe Photoshop MS PowerPoint Користувач ПК QuarkXPress Vegas Adobe PageMaker Робота с ПК Подготовка к публикации собственных материалов различной тематик Написание, редактирование и корректура статей, обзоров, репортаж Работа с издательскими программами.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • Korean — beginner
  • Spanish — beginner

Additional information

Я, Панчук Майя Володимирівна 1994 року народження в 2001 році пішла в перший клас Гавришівської загальноосвітньої школи, а в 2012 році закінчила одинадцятий клас. Згодом вступила до Барського гуманітарно - педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського на спеціальність "Видавнича справа та редагування". За роки навчання у коледжі освоїла декілька видавничих програм, а також на четвертому курсі видала власну збірку прозових творів. На протязі трьох років була учасником літературної студії "Обрій". Після закінчення коледжу вступила до Донецького національного університету на філологічний факультет за спеціальністю "Українська мова та література". Вивчила безліч різноманітних дисциплін, які необхідні для подальшої педагогічної діяльності. У 2017 році отримала ступінь бакалавра. Після отримання диплома вступила до магістратури Донецького Національного університету на спеціальність "Педагогіка вищої школи". Маю деякі навики у написанні різних статей, публікацій, репортажів, заміток. Є досвід у написанні сценаріїв, віршів, прозових творів різних жанрів. Провела декілька літературно - мистецьких заходів за участю талановитої молоді. Проходила педагогічну практику у Гавришівській школі I-III ступенів у 7 класі. Відвідала декілька уроків у 5 - 9 класах. Маю досить непоганий рівень у знанні з аглійської мови. Маю досвід репетиторства з англійської мови. Також почала вивчати корейську на іспанську мови. Займаюсь редагуванням тексту за допомогою коректурних знаків, знаю принцип роботи організаторської діяльності, творчий та креативний підхід до роботи.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: