Resume from April 10, 2018

Юлия

Бухгалтер (общепит)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word 1С:Бухгалтерия 1С:Предприятие Бухгалтерский учет Продажи 1С:Торговля и склад 1С-Рарус

Additional information

1995-2000 р Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Біологічній факультет. Цитологія, гістологія.
Диплом спеціаліста.
2006-2009 р Київський університет ринкових відносин Фінанси - Диплом специалиста. 2017р МАУП-отримала свидоцтво про пидвищення квалификации " 1 С:Бухгалтерия 8. 3 Автоматизований бухгалтерський облик."
Досвід роботи:
2004-20016 ДП «Нафтогазобслуговування» НАК «Нафтогаз України»
2014-2016 Заступник начальника відділу організації громадського харчування
• Контроль, організація и управління роботою відділу (30 люд.)
• Облік руху сировини та товарів, переданого у виробництво
• Облік руху сировини та товарів у коморі
• Торговельна націнка
• Калькуляція страв
• Технологічні картки страв
• Товарні звіти, списання товару
• Інвентаризація
2004-2014 Головний спеціаліст, провідний спеціаліст сектору організації громадського харчування.
Звільнена у зв’язку з скороченням штату
2000-2004 ООО «ЛД» ресторан «Мисливець» (мережа ресторанів «Козирна карта»)
2002-2004 Адміністратор ресторану «Мисливець»
• Постанови, розпорядження, накази, інші керівні і нормативні документи вищестоящих і інших органів, що стосуються організації суспільного харчування.
• Організацію виробництва і керування підприємством суспільного харчування, задачі і функції його підрозділів.
• Організація процесу обслуговування відвідувачів.
• Асортимент реалізованих послуг.
• Порядок ціноутворення.
• Планування й оформлення приміщень, вітрин, організації реклами.
• Організація оплати і стимулювання праці.
• Правила внутрішнього трудового розпорядку.
2000-2001 Офіціант ресторану «Мисливець»
1998-2000 Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Технік 1-ої категорії відділу генетики клітинних популяцій
2001-2002 Інститут експериментальної патології, онкології и радіобіології АН України
Інженер 1-ої категорії.
Професійні навички:
• Категорії і види стандартів, іншу нормативно-технічну документацію щодо сертифікації якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
• Технологія приготування їжі.
• Володіння комп'ютером на рівні упевненого користувача. (Microsoft Word, Excel) 1С Общепит).
• Програма 1С:Предприятие «Торговля склад», 1С:Рарус «Общепит».1С:Бухгалтерия 8.3

• Основи маркетингу та менеджменту в організації виробництва та реалізації продукції закладів харчування.
• Порядок організації бухгалтерського обліку та звітності.
• Основи трудового законодавства.
• Форми та методи організації та оплати праці.
• Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії і гігієни.
• Правила виробництва і реалізації продукції (послуг) суспільного харчування.
• Економіку суспільного харчування.
• Основи естетики, етики, психології й обслуговування відвідувачів.
• Законодавство про працю.
Ділові якості:
Здатність до ухвалення рішень, вимогливість до себе і що оточує, прагнення до організації чіткого і збалансованого виробничого процесу.
Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, стрессостійкість, прагнення до навчання, креативне мислення, націленість на результат, уміння брати відповідальність на себе.
Інше:
Посвідчення водія категорії «В»

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: