Resume from January 3, 2018

Юлія

Адміністратор, консультант, 5 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City:
Kropyvnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Кіровоградський національний технічний університет

Економіки та менеджменту; спеціальність: документознавство та інформаційна діяльність,, Кропивницкий (Кировоград)
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 9 months)

Фахівець-документознавець може працювати на підприємствах і організаціях будь-яких форм власності. Професійна діяльність документознавців і фахівців з інформаційної діяльності полягає у: виконанні спеціальних функцій, пов'язаних з розробкою процесів документування, організацією інформаційної аналітичної роботи, створенням інформаційних продуктів, плануванні та організації служб документаційного забезпечення управління, контроль за станом діловодства в організації, розробці уніфікованих форм документів, участь в експертизі цінності документів, участь в роботі з підбору кадрів для служб ДОУ та ін. Основними напрямками професійної діяльності документознавців є методична, інформаційно-консультаційна, організаційно-управлінська, діловодна, архівна, референтська, науково-педагогічна.

Additional information

Комунікабельна, з умінням уникати конфліктів, відповідальна, акуратна, культурна, без шкідливих звичок. Прагну до розвитку і професійного росту.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: