Resume from August 7, 2023 PRO

Володимир

Системний адміністратор (технічна підтримка), 18 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Irpin
Ready to work:
Bucha, Irpin, Remote, Vorzel

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Віддалений Системний адміністратор/Виїздний адміністратор

from 09.2021 to now (2 years 8 months)
ФОП Гусак В.М., Ірпінь (Послуги для населення та бізнесу)

https://gusak-service.com.ua
Робота з замовником по договору/Технічна підтримка.
Технічна підтримка робочих місць користувачів. Консультація користувачів. Ремонт та налаштування комп’ютерної техніки.
Налаштування та супровід комутаційного обладнання в локальній мережі та розподілених сервісах (організація vpn, віддаленого доступу, тощо). Налаштування та супровід серверного обладнання (Windows, Linux — Ubuntu, Debian). Організація поштових служб (e-mail).
Розрахунок, встановлення, налаштування та супровід систем відеоспостереження.

Інженер noc

from 09.2020 to 10.2020 (1 month)
ТОВ «УКРКОМ», Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Стажування

Адміністратор систем

from 11.2018 to 08.2020 (1 year 9 months)
ТОВ "ДВ Прайд" Tusa_Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з R-Keeper. Розроблення детального плану, монтаж та налаштування локальної мережі підприємства. Віддалений доступ, побудова розгалудженої корпоративної мережі. Супровід серверів на базі віртуальних машин VMWare. Налаштування та супровід системи ір-відеонагляду.

Системний адміністратор

from 04.2018 to 10.2018 (6 months)
ТОВ "Тигр-Кейтерінг" Tayger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Налаштування віддаленого доступа, Робота з R-Keeper, Розроблення детального плану, монтаж та налаштування локальної мережі підприємства. Налаштування та супровід системи ір-відеонагляду. Резервне копіювання.

Голова Правління

from 10.2017 to now (6 years 7 months)
ОСББ "Дуб-Ок", Ірпінь (Приватні особи)

Продавець консультант

from 10.2015 to 12.2015 (2 months)
ТОВ "НРП", Київ (Роздрібна торгівля)

Менеджер із збуту по Київській обл.

from 08.2014 to 08.2015 (1 year)
ТОВ "Дітрейд", Київ (Роздрібна торгівля)

Education

Міжрегіональна Академія управління персоналом

Економіка та управління персоналом, Херсон
Higher, from 2017 to 2019 (2 years)

Міжрегіональна Академія управління персоналом

Управління Бізнесом та Економіка Бізнеса, Херсон
Unfinished higher, from 2012 to 2016 (3 years 4 months)

Київський технікум залізничного транспорту

Комерційна діяльність, Київ
Specialized secondary, from 2009 to 2012 (2 years 8 months)

Knowledge and skills

Користувач Internet Windows MS Excel MS Word DNS DHCP Робота з ксероксом Windows Server Active Directory Адміністрування MikroTik GPO Налаштування роутерів Знание офисных программ Пользователь ПК MS Outlook Ответственность Аккуратность Инициативность Исполнительность Коммуникабельность Обучаемость Оптимизм Энергичность Волонтер

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

References

  • Хлобистов Віталій

    Хлобистов Віталій

    Тренер по курсам

    Contact details are hidden
  • Сергій Олександрович

    Сергій Олександрович

    Керівник ІТ, ТОВ "Тигр-Кейтерінг"

    Contact details are hidden
  • Олександр Русскіх

    Олександр Русскіх

    Системний адміністратор, ТОВ «УКРКОМ»

    Contact details are hidden

Additional information

З моменту початку великої війни минув майже рік, і волею-неволею озираєшся на той шлях який було пройдено, згадуєш, переживаєш все знову, і знову, і знову…
Початок війни мене застав вдома. 24 лютого, я дуже погано спав і прокинувся десь близько о 5 ранку… 24/02… 04:31… В країну вже зайшли роzійські війська, але Ірпінь ще спав, але спати йому залишалося недовго. Припускаю, що об 05:30 прокинулися всі — почалася Історія, для нас почалася війна.
Так вже сталося, що я голова правління ОСББ в своєму будинку, а тому люди почали телефонувати мені, запитувати, просити поради. Ну, що я міг зробити, що я міг порадити? Напередодні зі всіх прасок нас запевняли, що вторгнення малоймовірно, а ще запрошували на шашлики…
Люди почали виїздити з міста. Знаєте, кожен сам обирає свій шлях в такі моменти. Хтось рятує себе, а хтось рятує інших. Ні тих, ні інших, в такі часи, не можна засуджувати. Але я обрав свій шлях і свою долю — я почав рятувати людей. Я почав допомагати з евакуацією людей поки ще з прифронтового міста, бо було розуміння і усвідомлення, що Гостомель, біля якого в той момент точилися бої, близько і цілком ймовірно, що на шляху до Києва руzня спробує пробиватися через Ірпінь.
Разом з депутатом Ірпінської міської ради, Тарасом В’язовченко, ми почали вивозити людей — з Ірпеня, з Бучі… В той момент для нас припинили існувати такі поняття як “свої” та “чужі” люди. Чужими стали лише і виключно — роzіяне. Було багато випадків коли потрапляли під обстріли чи доводилося тікати від окупантів. Всього й не згадати. Але саме в тоді бронежилет та каска замінили мені куртку та шапку. Вони завжди були зі мною і на мені. А ще, я активно порушував правила дорожнього руху, бо їздив за кермом не пристебнутим. Хай простять мене поліцейські, але у випадку чого, виплигувати з автівки значно зручніше коли ти не пристебнутий — такі були реалії.
А ночував я в своєму будинку. Станом на 5 березня в ньому залишилося 7 людей. В той день, як і в попередні дні, я евакуював людей, а десь об 15-й годині, коли був в районі Романівського моста, зателефонував сусід, щоб повідомити, що в будинок влучив снаряд. Мій будинок почав горіти. На превелике щастя люди, які залишалися в будинку, не постраждали, врятувалися. Вони швидко зібралися і покинули його, пішли жити до сусідів. А мій будинок згорів.
Чи припинив я після цього допомагати людям? Ні. Але залишатися в місті ставало все небезпечніше і небезпечніше. Знаєте, я не настільки герой щоб свідомо займатися самогубством і залишатися в місті в яке вже входили роzіяне. Було прийнято рішення і ми також евакуювалися. Повернулися ми в Ірпінь вже після його звільнення.
18 березня, ми не сидимо на місці, ми починаємо збирати гроші на автівку для наших хлопців, для наших захисників, для тих хто зі зброєю в руках боронить Ірпінь та Київ.
23 березня… несподівано, але треба — годинники з компасами та рюкзаки. Передаємо хлопцям.
28 березня, гроші зібрано, автівку придбано, відремонтовано і передано нашим захисникам.
3 квітня до хлопців їде iphone з якого керуватимуть “пташкою”. Також передаємо дизпаливо, тактичне взуття, термобілизну, і по дрібничках — наколінники, ліхтарики, футболки, шкарпетки тощо.
10 квітня, підгодовуємо нашу біологічну зброю і передаємо до селищ Бучанського району 9 тонн комбікормів.
12 квітня, ще одна “пташка” нашим хлопцям.
16 квітня приймаємо участь у прибиранні і готуємо Покровську церкву до Вербної неділі.
20 квітня… не забуду ніколи. В квітні весь світ здригнувся побачивши Бучу. І я побачив. Ми почали допомагати в морзі. Ми були там до кінця. Я вперше відчув на дотик запах смерті. Буча… Що було в той час найважчим? Все. Це був іспит для кожного з нас і ми його склали.
Травень… знову автівка, знову одяг, знову гуманітарна допомога, знову плівка для тимчасового накриття дахів частково зруйнованих будинків у Романівці, знову морг, знову дизельне пальне, знову… Знаєте, зараз вже всього й не згадати, що відбувалося тоді, у травні, червні, влітку…

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: