Resume from January 29, 2018

Игорь

Працівник для будь-якої роботи, 6 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
63 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

багато було

from 08.1979 to 06.2014 (34 years 10 months)
Банки України, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Я, Флоріанович Ігор Петрович, 1961 року народження, проживаю в м. Києві, мій телефон [open contact info](look above in the "contact info" section), e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section), хоча електронною поштою постійно не користуюсь, так, від випадку до випадку, але скриньку маю, іноді стає в нагоді, рідко, але стає. Так що краще дзвонити, телефон включений завжди. В соціальних мережах ніколи не був, так що шукати мене там марно, навіть через кеш. Маю вищу освіту: 1983р. – 1988р. Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченка, факультет - фінанси і кредит, кваліфікація – економіст.
Так от все, що тут нижче написано, було тільки для того щоб спитати: «Невже в столиці України нікому не потрібен працівник на роботу, я вже не кажу про банки, тут всім вже все зрозуміло, але бухгалтерія є у всіх підприємствах різних форм власності, фінансово-економічні структури існують в штаті підприємств та організацій?» Невже не потрібен економіст, який пропрацював в фінансовій сфері більше тридцяти років на різних: виконавчих, керівних і організаційних посадах. Я не домагаюсь високих чи керівних посад, це в мойому житті, мабуть можна так сказати, вже було. Я хочу знайти нормальну спокійну роботу рівня середньої заробітної плати в фінансово-бухгалтерській, економічній сфері.
Почався четвертий рік як я без роботи і набридло мені стирчати дома, але за весь цей час мені на моє офіційне резюме прийшло десь п’ять чи шість дзвінків в основному с пропозиціями щось продавати включаючи кредити від яких я відмовився так як всі розуміють що таке продавати товари в мережевому маркетингу, навіть коли товаром є кредит. Однак заради справедливості хочу сказати, що був один дзвінок з банку, що знаходиться на лівому березі з запрошенням на співбесіду на посаду начальника служби внутрішнього аудиту. Йшов місяць лютий 2017 року, погода була не просто погана, а дійсно люта, щось дуже крапало з неба, все це на землі утворювало лід, ще дув шалений вітер, та я, як на зло, десь підхопив застуду по повній, так що я відмовився. Потім згадуючи, з жалем, про це пригадав, скільки зараз безробітних банкірів та мені ще й п’ятдесят шість років, так що я був би навіть на в першій десятці на співбесіді, не кажучи вже про позитивний результат цієї події. Так що за три роки була одна і тільки одна така обставина.
Якщо можна так сказати все життя я працював в банках, так що можу називати себе банкіром хоча було, десь біля двох років пропрацював на заводі в фінансовому відділі (1988 – 1990), де основними моїми обов’язками було оформлення фінансово платіжних документів з військової прийомки і також загальні обов’язки в фінансовому відділі. Ще, біля двох років (1997 – 1999) працював в юридичній компанії економістом, виконував все що було потрібно як по фінансам так і по бухгалтерії.

Багато було

from 08.1979 to 06.2014 (34 years 10 months)
Банки України, Киев (Фінанси, банки, страхування)

До речі якщо по фінансовій роботі та по бухгалтерії ще можна вважати обучають в навчальних закладах, то по оформленню фінансово платіжних документів з військової прийомки ніде нема нічого і приходилось брати приклади та ознайомлюватись з цим на ходу, що і було зроблено.
Почав я свою робочу діяльність першого серпня 1979 року в Державному банку Київської облконтори з посади бухгалтера та зарплатою 80,00 крб., через рік був призначений на посаду начальника відділу з зарплатою 150,00 крб. (щось закарбувалось в пам’яті), пройшовши всі попутні посади за рік. Треба сказати, що при моєму призначенні начальником відділу зверху прийшла вказівка по скороченню штату, почали скорочувати відділ, а куди його діти з дванадцятьма працівниками: шість операторів, три - начальні МФО, один - одногородні розрахунки, один - зведення документів, один - зведення операційного дня на Розрахунковому Центрі, та і десь я там, який за весь цей компот відповідає. То зробили не відділ, а групу, потім апарат, про групи та апарати в скороченні нічого не було, а мене зробили головним економістом всього цього. Зарплату залишили в 150,00 крб., плюс 25% премія. До чого це я? В цьому підрозділі ніколи не було дванадцять працівників, ну не було. Один з працівників був обов’язково на лікарняному сам, один по уходу за дитиною, один в відпустці, було всі три разом, було порізно, треба ще сказати, що найважливіший показник соцзмагання був: «економія фонду заробітної плати», тому ще й штат не завжди заповнювали повністю. А кількість документів в один операційний день становило шість тисяч максимум. Це було в останні дні місяця, чи коли гасилась картотека. Мінімум дві тисячі сімсот десь в середині. Мало хто просто бачив на столі шість тисяч платіжних документів в день, а їх треба було обробити певним чином в цей же день та звести операційний день банку. Так от коли б мені тоді дали хоч одного працівника не кажучи вже про двох, Боже збав, навіть без кваліфікації, тільки щоб на біле не казав чорне та виконував те що кажуть, я б був найщасливішою людиною. І не тільки я, а і інші працівники, на яких тоді лягали всілякі додаткові обов’язки. Але не тут - то було і ось так «щасливо» я пропрацював до десь жовтня 1988 року.

Багато було

from 08.1979 to 06.2014 (34 years 10 months)
Банки України, Киев (Фінанси, банки, страхування)

З 2001 року, коли виконував обов’язки, керівника групи ревізії та контролю Управління розвитку філіальної мережі, ліцензування та контролю Дирекції регіональної мережі, а з 2002р. по 2004р. заступника начальника відділу ревізії – керівника групи Управління аудиту та контролю мені таки надали на одну перевірку двох, підкреслюю, не кваліфікованих працівників, вони значились в Управлінні після чергової реорганізації де нам в основному всім прийшлось змінити кваліфікацію. Я, наприклад, був головним спеціалістом групи банківського менеджменту департаменту регіональної мережі, потім радником Управління клієнтської політики, а став ревізором, а потім аудитором так як мав досвіт роботи в банку. І довелось розподіляти комплексні задачі перевірки на прості дійства, які вони і виконували, а мені вже доводилося об’єднувати це в загальні виводи. Таким чином поставлена задача була виконана. Треба сказати, що такі обставини склались тільки один раз і перевіряєме відділення було не великим з обмеженим спектром банківських послуг. До речі ці працівники з кожною перевіркою підвищували свою кваліфікацію по комплексним перевіркам і в короткі строки змогли вже самостійно перевіряти окремі галузі банківської справи.
Так от, де б я не працював, якщо моя робота була зв’язана з керівництвом колективу, завжди потрібні були люди. І не завжди збігалась конкретна кваліфікація з конкретними завданнями тому доводилось навчати працівників та навчатись самому конкретній справі, бо без цього не можна було зробити роботу взагалі. Невже всього цього не достатньо щоб одержати скромну роботу економіста чи бухгалтера з оплатою десь на середньому рівні?

Education

Київський інститут народного господарства

Фінанси і кредит, Киев
Higher, from 1983 to 1988 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Office Пользователь Internet Windows DOS Користувач ПК

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city