Resume from May 1, 2024 PRO

Світлана

Заступник, завідувач, економіст, 24 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач відділення

from 07.2020 to now (3 years 10 months)
АТ "Ощадбанк", Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Контролер відділення

from 02.2018 to 07.2020 (2 years 5 months)
АТ "Альфа-банк", Energodar (Фінанси, банки, страхування)

Проведення належної перевірки клієнтів, в супроводженні фінансових операцій яких приймає участь, згідно з внутрішніми регулятивними документами Банку. Контроль якості та своєчасності ідентифікації суб'єктів в супроводженні фінансових операцій клієнтів відділення. Своєчасність виявлення операцій, які мають ознаки фінансового моніторингу та повідомлення про них Відповідальній особі Банку, згідно з процедурами, визначеними у внутрішніх регулятивних документах Банку. Контроль виконання процедур та процесів щодо запобігання легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, чи/або фінансування тероризму. Контроль виявлення комплаєнс ризиків щодо їх виявлення на етапі ідентифікації клієнта та його обслуговуванні відповідно до процедур Банку. Контроль відкриття та обслуговування юридичних осіб та фізичних осібпідприємців відповідно до діючих внутрішніх процедур, регламентів та розпоряджень Банку та нормативних документів регулятора. Контроль забезпечення роботи каси, банкомату, пристрої Cash incash out. Контроль загальноопераційної діяльності/підтримки відділення. Контроль розрахунковокасових операцій відповідно до регулятивних документів Банку в межах своїх повноважень. Контроль передачі документів дня в архів. Перевірка наявності необхідних документів від клієнтів, відповідно до вимог Банку для здійснення видачі іноземної валюти для оплати витрат на відрядження, придбання бланків векселів та перевірка наявності необхідних документів. Контроль відкриття та супроводження карткових продуктів Банку в межах своїх повноважень відповідно до нормативних документів Банку. Відкриття/закриття сховища операційної та післяопераційної каси, контроль відповідності залишків оборотносальдової відомості при відкритті/закритті сховища. Організація/контроль інкасації банкоматів, закріплених за відділенням, контроль перерахунку готівкових коштів при завантаженні/розвантаженні касет банкомату. Організація та контроль касової дисципліни в межах своїх повноважень відповідно до нормативних документів Банку та Законодавства України. Забезпечення проведення банкнотних угод. Участь у проведенні ревізії каси. Ведення журналу обліку ключів, печаток, штампів. Контроль річної інвентаризації, інвентаризації карт, страхових полісів (щомісячна, щоквартальна, щорічна). Забезпечення роботи темпосейфів (установка і зміна кодів, контроль тривалості інтервалів відкриття, зберігання і облік дублікатів ключів). Підписання/візування документів, договорів (депозитних, РКО, КлієнтБанку та ін.) в рамках наданих повноважень. Контроль/організація позабалансового обліку цінностей відділення, контроль за відображенням на балансі Банку операцій відповідно до затверджених регламентів в Банку, що здійснюються у відділенні. Моніторинг та контроль усунення помилок.

Головний бухгалтер

from 08.2016 to 02.2017 (6 months)
Каменско-Днепровская техническая школа Госводресурсов Украины, Каменка-Днепровская (Подготовка кадров рабочих специальностей)

Організація роботи бухгалтерської служби, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, вжиття всіх необхідних заходів для запобігання несанкціонованому та непомітному виправленню записів у первинних документах і регістрах бухгалтерського обліку та збереження оброблених документів, регістрів і звітності протягом встановленого терміну. Забезпечення складання на основі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності підприємства, підписання її та подання в установлені строки користувачам. Підготовка та подання інших видів періодичної звітності, які передбачають підпис головного бухгалтера, до органів вищого рівня у відповідності з нормативними актами, затвердженими формами та інструкціями. За погодженням з керівником підприємства забезпечення перерахування податків та зборів, передбачених законодавством, проводить розрахунки з іншими кредиторами відповідно до договірних зобов'язань. Контроль за веденням касових операцій, раціональним та ефективним використанням матеріальних, трудових та фінансових ресурсів. Участь у проведенні інвентаризаційної роботи на підприємстві, оформленні матеріалів, пов'язаних з нестачею та відшкодуванням втрат від нестачі, крадіжки і псування активів підприємства. Робота в системі «Держзакупівлі.онлайн» по підготовці документів та проведенні закупівель. Забезпечення ведення бухгалтерського обліку, дотримуючись єдиних методологічних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення облікових даних.

Директор Енергодарського відділення

from 04.2014 to 05.2015 (1 year 1 month)
ПАТ КБ «Правекс-Банк», Энергодар (Фінанси, банки, страхування)

Організовувати і контролювати весь комплекс обслуговування клієнтів, досягати поставлених перед відділенням комерційних і фінансових показників, дотримуючись вимог контролю ризиків. Розробляти і проводити заходи, направлені на вдосконалення роботи відділення, а також забезпечення ефективної бізнес-політики, здобуття максимального прибутку. Здійснювати укладення типових договорів і угод, затверджених в Банку, відповідно до наданих повноважень. Забезпечувати виконання плану продажів відділення за кредитними і некредитними продуктами, приймаючи рішен продуктами, приймаючи рня за операціями в рамках нормативних документів. Забезпечувати своєчасне інформування клієнтів про тарифи і послуги, умови обслуговування в Банку, а також розміщення у відділенні актуальної інформації згідно з чинним законодавством, нормативними документами НБУ і внутрішніми нормативними документами Банку. Виконувати представницькі функції поза відділенням. Укладати господарські й інші договори з юридичними і фізичними особами в установленому в Банку порядку в рамках наданих повноважень на підставі виданої довіреності.Слідкувати за якістю кредитного портфеля відділення. Приймати всі необхідні заходи для підтримки якості кредитного портфеля відділення. Забезпечувати здійснення фінансового моніторингу з метою виявлення фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, отриманих злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму відповідно до чинного законодавства України. Організовувати розрахунково-касове обслуговування відповідно до внутрішніх нормативних документів Банку. Контролювати та забезпечувати дотримання встановлених нормативними документами порядків зберігання і прийому/видачі ключів, печаток, штампів, сервісних карт і карт доступів і інших спеціальних засобів з метою виключення їх втрати або використання в цілях зловживання. Здійснювати відкриття/закриття поточних рахунків клієнтам згідно норм чинного законодавства, вимог НБУ та внутрішніх нормативних документів банку. Забезпечувати дотримання вимог чинного законодавства України, нормативних документів НБУ і внутрішніх нормативних документів Банку при здійсненні операцій, в т.ч. з готівкою і цінностями. Здійснювати систематичний аналіз діяльності відділення і на цій основі приймати рішення, направлені на виконання функціональних завдань, покладених на відділення. Проводити роботу, направлену на запобігання випадкам спричинення відділенню збитку. У необхідних випадках приймати заходи до його стягнення і притягнення до відповідальності винних осіб. Здійснювати контроль виконання посадових обов'язків працівників відділення і своєчасного, якісного виконання ними поставлених завдань і окремих доручень. Контролювати дотримання встановлених лімітів залишків готівки відділення. Щоденно контролювати залишки цінностей на кінець робочого дня у сховищі цінностей відділення та їх відповідність даним бухгалтерського обліку, закривати та відкривати сховище разом з іншими відповідальними особами. Та інше.

Начальник сектору обслуговування клієнтів Енергодарського відділення

from 09.2008 to 03.2014 (5 years 6 months)
ПАТ «ОТП Банк», Энергодар (Фінанси, банки, страхування)

Комплексне обслуговування юридичних осіб. Забезпечення організації та своєчасного виконання якісного розрахунковокасового обслуговування клієнтів Банку. Забезпечення організації на належному рівні ,оперативної та якісної роботи з готівковими коштами та іншими цінностями Банку. Координація та контроль загальних організаційних питань, з метою забезпечення ефективної поточної діяльності. Поточне обслуговування банківських продуктів та участь у їх продажу для фізичних та юридичних осіб. Перевірка та підготовка пакетів документів для оформлення необхідних послуг клієнтам. Робота з юр.особами по впровадженню та обслуговуванню зарплатних проектів. Виконання та контроль за нарахуванням та списанням комісій банку. Перевірка та забезпечення своєчасного закриття ОДБ

Головний економіст Енергодарського відділення

from 03.2002 to 09.2008 (6 years 6 months)
ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»., Энергодар (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття, супроводження та закриття ОДБ відділення; Перевірка оборотно-сальдової відомості. Робота з переказами Вестерн Юніон, АвальЕкспрес, перевірка покриття по рахунках. Робота в ПК з випуску пластикових карт. Робота по продажу банківських металів і монет. Супровід каси, банкоматів, продаж-купівля готівки. Робота з VIP-клієнтами. Перевірка повноти і пакету документів, відповідності наданих документів нормативним документам ПАТ «Райффайзен банк Аваль». Робота з юридичними та фізичними особами.

Головний економіст Енергодарського відділення

from 09.1992 to 03.2002 (9 years 6 months)
ПАТ КБ «Промінвестбанку», Энергодар (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття, супроводження та закриття ОДБ відділення. Перевірка оборотно-сальдової відомості. Поточне обслуговування банківських продуктів та участь у їх продажу для фізичних та юридичних осіб. Робота з юр.особами по впровадженню та обслуговуванню зарплатних проектів. Виконання та контроль за нарахуванням та списанням комісій банку. Перевірка та забезпечення своєчасного закриття ОДБ

Education

Харківський Національный економічний університет

Менеджмент організацій, Харків
Higher, from 2005 to 2008 (2 years 9 months)

Днепропетровский технолого-экономический техникум

Товаровед, Днепр
Unfinished higher, from 1984 to 1987 (2 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

References

  • Атаманiв Вiра Iванiвна

    Атаманiв Вiра Iванiвна

    Колишній керуючий відділення АТ «Райффайзен Банк Аваль» в м.Енергодар, АТ «Райффайзен Банк Аваль»

    Contact details are hidden
  • Коробейченко Олег Олександрович

    Коробейченко Олег Олександрович

    Директор відділення "Енергодарське", АТ "Альфа-банк"

    Contact details are hidden

Additional information

Маю досвід піару та рекламування нового продукту. Ціную свою працю, легко контактую з клієнтами.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: