Resume from February 19, 2024

Віталій

Преподаватель, инструктор, менеджер, психолог, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
52 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національна академія оборони України

Гуманітарний: магістр військово-соціального управління, Київ
Higher, from 2000 to 2004 (3 years 8 months)

Санкт-Петербурзьке вище загальновійськове командне училище імені С.М.Кірова

Командний, Санкт-Петербург
Higher, from 1988 to 1992 (4 years)

Additional education and certificates

Обеспечение экономической безопасности бизнеса (КРОК); Инновации в обучении (НАУ)

2018, 3 месяца;

Knowledge and skills

Подбор, диагностика и обучение персонала

Language proficiencies

French — advanced

Additional information

Резюме

Дворецький Віталій Петрович
02091, м. Київ, вул. Тростянецька, 6-Б, кв.73.
д.т. [open contact info](look above in the "contact info" section);
моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Особисті відомості:
Народився 16 липня 1971 року в місті Києві. Одружений. Виховує двох доньок.
Професійні навички: викладач, психолог, менеджер
Освіта:
У 1988 році закінчив Ленінградське суворовське військове училище.
У 1992 році закінчив Санкт-Петербурзьке вище загальновійськове командне училище імені Кірова за спеціальністю командна тактична мотострілецьких військ й отримав кваліфікацію офіцера з вищою військово-спеціальною освітою, інженера з експлуатації бронетанкової та автомобільної техніки.
У 2004 році закінчив Національну академію оборони України за спеціальністю «Військово-соціальне управління» та здобув кваліфікацію магістра військово-соціального управління, офіцера військового управління оперативно-тактичного рівня.
Вільно володіє французькою мовою. Має військовий сертифікат, виданий Міністерством освіти Франції.
Підвищення кваліфікації:
У 1998 році пройшов курс навчання з французької мови в центрі підготовки військовослужбовців (м. Рошфор, Франція) та бойову підготовку в групі втручання Національної жандармерії Франції (м. Версаль, Франція).
У 2008 році пройшов курс навчання для офіцерів вищого керівного складу в Центрі вдосконалення кваліфікації поліцейських підрозділів з підтримання стабільності (м. Віченца, Італія).
Наукова діяльність: У 2015 році захистив кандидатську дисертацію на тему: «Психологічні особливості розвитку образів виконання рухових дій стрільця з бойового пістолета» та здобув науковий ступінь кандидата психологічних наук за спеціальністю 19.00.09 – «Психологія діяльності в особливих умовах».
Має 18 наукових праць з психологічних наук.
Військова служба:
З 1992 по 1998 роки проходив службу на посадах командира механізованого взводу Збройних Сил України, командира взводу, заступника командира роти, командира роти Національної гвардії України.
У 1999 року призначений викладачем, а в листопаді 2006 року – старшим викладачем військової кафедри факультету внутрішніх військ Національної академії внутрішніх справ.
З 2006 по 2015 рік проходив службу на посаді старшого викладача кафедри загальновійськових дисциплін та фізичної підготовки факультету №2 навчально-наукового інституту №3 Національної академії внутрішніх справ.
З 2015 року по теперішній час проходив службу в Національній гвардії України на посаді доцента кафедри загальновійськових дисциплін та фізичної підготовки факультету №2 навчально-наукового інституту №3 Національної академії внутрішніх справ.
Проводив заняття з дисциплін: «Стрілецька зброя та вогнева підготовка», «Основи будови та експлуатації озброєння і військової техніки», «Військово-інженерна підготовка», «Військова психологія», а також заняття з бойової підготовки з постійним складом факультету.
У 2018 році закінчив курси при університеті КРОК за спеціальністю "Забезпечення економічної безпеки бізнесу" та курси при НАУ "Інновації в освітянській діяльності".

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: