Resume from September 21, 2009

Алексей

Водитель, експедитор

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме

Бурмістрова Олексія Сергійовича

Мета: заміщення вакантної посади експедитора.

Досвід роботи:
Протягом 2005 року працював на посаді мерчандайзера (менеджер з питань реклами) у дистриб’юторській компанії „SAV сервіс Карпати”.
Набув досвіду роботи з рекламними матеріалами, оформленням торгової точки за стандартами компанії, презентацією товару. Довгий час працював помічником торгового представника. Зокрема, протягом місяця виконував його прямі обов’язки (пошук клієнтів, заключення договорів, продаж і доставка продукції, оформлення торгової точки).
З початку 2006 року і по сьогодні працюю адміністратором ігрового залу ПП „Віта”.
З 2004 року за сумісництвом працюю інтерв’юером різних соціологічних служб. Співпрацював з такими соціологічними службами як Український центр економічних і політичних досліджень ім. О. Разумкова, Український інститут соціальних досліджень ім. О. Яременка, Центр „Соціальний моніторинг”, Агентство соціологічних та маркетингових досліджень „Демоскоп”, компанія „Research & Branding group”. Набув досвіду проведення соціологічних досліджень на політичну, економічну і соціальну тематику серед людей різних соціальних і матеріальних прошарків.
Маю досвід керування автомобілем (кат. В), працюю на комп’ютері.

Освіта: 2000-2005 — навчання на філологічному факультеті Ужгородського національного університету, відділення російської мови та літератури. Кваліфікація: вчитель російської мови, російської та зарубіжної літератури.

Знання мов:
вільно володію українською та російською мовами, англійською мовою зі словником.

Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: