Resume from December 6, 2017

В'ячеслав

Начальник регіонального диспетчерського управління, 100 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ
Посада: Начальник регіонального диспетчерського управління
ПІБ: Саух В’ячеслав Анатолійович
Вік: 28 років (16.12.1988)
Адреса: м. Рівне, вул. Фабрична 4, кв.64
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: Вища, Житомирський педагогічний університет ім. І. Франка.
Спеціальність: магістр біології та хімії.
Досвід роботи:
Вчитель біології, основ здоров’я та хімії, в.о. заступник директора Кам’янської ЗОШ Ємільчинського району Житомирської обл. 2010-2013 р. Причина звільнення: закриття школи через недоукомплектованість.
Заступник директора з навчально-виховної частини Пісківського НВО Бородянського району Київської області. 2013-2014 р. Посадові обов’язки: Управління навчальним процесом та керування педагогічними працівниками. Оскільки школа була нова, то я займався облаштуванням приміщення за кошти спонсора. Звітність за використані кошти і потреби закладу. Причина звільнення: Одружився і переїхав до м.Рівне.
Начальник зміни ПАТ “АЗОТ” 2014. Посадову обов’язки: розприділення роботи між колективом, дотримання технологічних стандартів виробництва, звітність. Причина зільнення: скороченя через нестачу газу в Україні.
Вчитель біології Рівненської гімназії «Гармонія». 2014-2015. Причина звільнення: поїздка до Польщі на роботу. Паралельно працював менеджером, а потім супервайзером по Волинській області на гуртівні іграшок «Grand Toys»
Оператор друкарського устаткування ТОВ «Т-Стиль». 2016 р і на даний час.
Володіння ПК: володію на високому рівні (1С, Excel...)
Іноземні мови: англійська (рівень А2).
Про себе: Відповідальний, комунікабельний, тактовний. Готовий братися до нового, не боячись зобов’язань. Маю велике бажання змінити нашу державу на краще, починаючи з себе та місця роботи. Багато ентузіазму та натхнення. Маю досвід керування персоналом. Оформляв ділову документацію, працював у сфері продажів (від замовлення товару до відправлення клієнту). Авто власного нема. Готовий до відряджень. Працелюбний, шкідливих звичок не маю. Одружений, маю доньку.
Дата написання резюме: 05.12.2017 року

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: