Resume from April 28, 2024 PRO

Олександра

Юрист

Employment:
Part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

юрист

from 02.2008 to now (16 years 3 months)
•з лютого 2008 р. – лютий 2009 р. на посаді юрист у ТзОВ «Агромарк Юкей», компанія з іноземними інвестиціями, яка займаєтьс, Львов (виробництво та роздрібна та оптова торгівля)

Досвід роботи в господарському, цивільному, податковому, трудовому, сімейному праві, а саме: реєстрація фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб (їх філій), внесення змін до установчих документів; юридичне обслуговування юридичних осіб та фізичних — осіб підприємців, представництво їх інтересів у державних органах, податкових органах, судових органах (в тому числі у Вищому Господарському суді України), договірна робота, претензійно-позовна робота, співпраця з страховими компаніями, робота з виконавчими органами; надання консультацій та допомоги відділу кадрів на підприємстві. Маю досвід роботи в наданні бухгалтерських послуг ФОПам, в тому числі в ІТ – сфері.

Education

Львівський державний інститут Новітніх технологій та управління ім. В.Чорновола (III рівня акредитації) липень 2007 р. закінчення юридичного факультету.

Юридичний, Львов
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 9 months)

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — average

Additional information

Додаткові знання та вміння: Навики роботи з комп’ютером – офісні програми; російською мовою володію вільно; польська - В1; англійська рівень – В1.
В наявності посвідчення адвоката з 2018 року

Ділові якості: відповідальна, пунктуальна, енергійна, комунікабельна, здатна до швидкого
навчання.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: