Resume from April 29, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/4543338

Медичний редактор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Медичний редактор

from 10.2009 to now (14 years 7 months)
Компанія - засновник низки видань для лікарів-практиків

До 2019 р. - обов'язки медичного редактора журналів "Дитячий лікар", "Раціональна фармакотерапія", "Гострі та невідкладні стани". З 2019 р. - обов'язки медичного редактора журналу "НейроNEWS: психоневрологія та нейропсихіатрія" та тематичних номерів "Неврологія, Психіатрія, Психотерапія" газети "Здоров'я України". Редагування статей медичної та фармакологічної тематики, переклади з англійської мови, написання реферативних оглядів, пошук літератури

Медичний редактор

from 02.2002 to 03.2009 (7 years 1 month)
МедіаМедикалКреатив, Київ (Видання матеріалів медичної та фармацевтичної тематики; розробка та видання рекламних матеріалів для фармкомпаній; видання періодичного журналу)

Обов'язки медичного редактора, копірайтера, літературного редактора та коректора

Асистент кафедри загальної та молекулярної генетики

from 06.1991 to 02.2002 (10 years 8 months)
Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київ (Вищий навчальний заклад, викладацька та науково-дослідницька робота)

Обов'язки асистента кафедри: наукова робота (дослідження хроматину евкаріотів), участь у науково-господарських проєктах, педагогічна діяльність (проведення занять з курсів, що викладалися на кафедрі загальної та молекулярної генетики)

Education

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Біологічний, загальна та молекулярна генетика, Київ
Higher, from 1982 to 1987 (5 years)

Закінчила університет з відзнакою, вступила до аспірантури на кафедру загальної та молекулярної генетики, після закінчення 1991 р. прийнята на посаду асистента кафедри, працювала до 2002 р.

Knowledge and skills

Впевненість Редагування текстів медичної та фармацевтичної тематики Переклад з англійської текстів медичної та фарм. тематики Пошук літератури,створення реферативних оглядів на мед. тематику

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — advanced

References

Ткаченко Наталія Іллівна

Ткаченко Наталія Іллівна

Шеф-редактор журналів "Раціональна фармакотерапія", "Дитячий лікар", Видавничий дім "Здоров'я України"

Contact details are hidden

Additional information

Багато підготованих мною матеріалів є в номерах журналу "НейроNEWS" (https://neuronews.com.ua/) та спеціалізованих номерах газети "Здоров'я України" - «Неврологія. Психіатрія. Психотерапія» (https://health-ua.com/newspaper/tn_nevro_psiholigiya_psihoteraoiya) і «Кардіологія, Ревматологія, Кардіохірургія» (https://health-ua.com/newspaper/tn_kardio_revmato_kardiohirurgiya) за останні три роки. Вважаю, що редактор, зокрема (а може й особливо) медичний - та професія, де вік, а отже й набутий досвід, є безумовною перевагою. Тим більше, що я взагалі сумніваюся, що колись "вийду на пенсію" в повному розумінні - занадто люблю свою справу. Експертом у знанні англійської можу назвати себе у тому, що стосується письмових перекладів текстів медичної та фармацевтичної тематики, пошуку необхідної англомовної літератури.
Ще трохи інформації про себе: вдова з 2014 року, маю розумницю дочку (19 років, третій курс КНУ імені Тараса Шевченка), і це не дає сумувати та опускати руки в будь-яких ситуаціях. Люблю прогулянки пішки, якісне кіно, музику та літературу. Дуже люблю свою роботу, в якій є місце творчості, а з віком лише множиться дорогоцінний досвід)))

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: