Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4543338

Медичний редактор, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Медичний редактор

с 10.2009 по наст. время (14 лет 7 месяцев)
Компанія - засновник низки видань для лікарів-практиків

До 2019 р. - обов'язки медичного редактора журналів "Дитячий лікар", "Раціональна фармакотерапія", "Гострі та невідкладні стани". З 2019 р. - обов'язки медичного редактора журналу "НейроNEWS: психоневрологія та нейропсихіатрія" та тематичних номерів "Неврологія, Психіатрія, Психотерапія" газети "Здоров'я України". Редагування статей медичної та фармакологічної тематики, переклади з англійської мови, написання реферативних оглядів, пошук літератури

Медичний редактор

с 02.2002 по 03.2009 (7 лет 1 месяц)
МедіаМедикалКреатив, Київ (Видання матеріалів медичної та фармацевтичної тематики; розробка та видання рекламних матеріалів для фармкомпаній; видання періодичного журналу)

Обов'язки медичного редактора, копірайтера, літературного редактора та коректора

Асистент кафедри загальної та молекулярної генетики

с 06.1991 по 02.2002 (10 лет 8 месяцев)
Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київ (Вищий навчальний заклад, викладацька та науково-дослідницька робота)

Обов'язки асистента кафедри: наукова робота (дослідження хроматину евкаріотів), участь у науково-господарських проєктах, педагогічна діяльність (проведення занять з курсів, що викладалися на кафедрі загальної та молекулярної генетики)

Образование

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Біологічний, загальна та молекулярна генетика, Київ
Высшее, с 1982 по 1987 (5 лет)

Закінчила університет з відзнакою, вступила до аспірантури на кафедру загальної та молекулярної генетики, після закінчення 1991 р. прийнята на посаду асистента кафедри, працювала до 2002 р.

Знания и навыки

Впевненість Редагування текстів медичної та фармацевтичної тематики Переклад з англійської текстів медичної та фарм. тематики Пошук літератури,створення реферативних оглядів на мед. тематику

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — продвинутый

Рекомендации

Ткаченко Наталія Іллівна

Ткаченко Наталія Іллівна

Шеф-редактор журналів "Раціональна фармакотерапія", "Дитячий лікар", Видавничий дім "Здоров'я України"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Багато підготованих мною матеріалів є в номерах журналу "НейроNEWS" (https://neuronews.com.ua/) та спеціалізованих номерах газети "Здоров'я України" - «Неврологія. Психіатрія. Психотерапія» (https://health-ua.com/newspaper/tn_nevro_psiholigiya_psihoteraoiya) і «Кардіологія, Ревматологія, Кардіохірургія» (https://health-ua.com/newspaper/tn_kardio_revmato_kardiohirurgiya) за останні три роки. Вважаю, що редактор, зокрема (а може й особливо) медичний - та професія, де вік, а отже й набутий досвід, є безумовною перевагою. Тим більше, що я взагалі сумніваюся, що колись "вийду на пенсію" в повному розумінні - занадто люблю свою справу. Експертом у знанні англійської можу назвати себе у тому, що стосується письмових перекладів текстів медичної та фармацевтичної тематики, пошуку необхідної англомовної літератури.
Ще трохи інформації про себе: вдова з 2014 року, маю розумницю дочку (19 років, третій курс КНУ імені Тараса Шевченка), і це не дає сумувати та опускати руки в будь-яких ситуаціях. Люблю прогулянки пішки, якісне кіно, музику та літературу. Дуже люблю свою роботу, в якій є місце творчості, а з віком лише множиться дорогоцінний досвід)))

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: