Resume from December 18, 2019

Ігор

Начальник, заступник начальника департаменту, управління, відділу

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник планово-економічного відділу

from 06.2018 to now (5 years 11 months)
Дирекція по будівництву та утриманню об'єктів транспорту та допоміжної інфраструктури КП "Київпастранс", Київ (Будівництво, нерухомість, архітектура)

Складання, аналіз виконання фінансового плану, балансу та форми 2 підприємства, звітність перед КП "Київпастранс", складання, аналіз виконання фонду оплати праці та витрат робочого часу, складання звіту 1-ПВ, та інших звітів та моніторінгів із подальшим наданням до КП "Київпастранс"

Фрила́нсер

from 10.2017 to 05.2018 (7 months)
Фрила́нсер, Київ (Надання послуг)

Залучався на курси та тренінги, дистанційно проходив курси «Фінансовий менеджмент»у системі Prometheus, при Києво-Могилянській академіі.

Заступник начальника управління галузевих досліджень, головний фахівець з питань запобігання та виявлення корупції, економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності

from 05.2015 to 09.2017 (2 years 4 months)
Державне підприємство «Держзовнішінформ», Київ (надання послуг)

фінансово-економічний аналіз роботи управління, підготовка управлінського обліку з аналітичними даними, оперативне та стратегічне планування роботи підприємства, складання та подальший контроль фінансового плану, контроль дебіторської та кредиторської заборгованостей, взаємодія з бухгалтерією, адміністративним відділом, юридичним відділом тощо. Здійснював керівництво роботою 6 відділів управління, загальною чисельністю 72 фахівця.
Досягнення :
За період роботи показники фінансового плану підприємства зросли втричі, з 20 млн.грн., у 2015 році, до понад 60 млн.грн., у 2017 році, завдяки розробці низки наказів стосовно визначення вартості проведення експертиз, запроваджено принцип «Собівартість експерта», в рамках запобіганню корупції створено принцип «Єдиного вікна» та розроблена Антикорупційна програма підприємства, запровадив новий потенційний напрямок роботи підприємства «Трансфертне ціноутворення». За час роботи отримав підвищення в посадах та двічі підвищення заробітної плати.

Заступник начальника відділу планування та аналізу фінансово-господарської діяльності управління діяльності суб’єктів господарювання підпорядкованих Міністерству департаменту управління державною власністю та розвитку промисловості Мінекономрозвитку Украї

from 04.2015 to 05.2015 (1 month)
Міністерство економічного розвитку та торгівлі України, Київ (державні підприємства)

Виконував роботу з аналізу, для подальшого погодження, фінансових планів підпорядкованих міністерству підприємств, з подальшим контролем їх виконання та аналізом прибутковості, підготовка аналітичної звітності щодо стану виконання та поліпшення прогнозних показників.

Начальник управління податкового аудиту, заступник начальника управління податкового аудиту ДПІ у Шевченківському районі ДФС у м. Києві, головний державний податковий ревізор-інспектор

from 10.2005 to 03.2015 (9 years 5 months)
органи Державної фіскальної служби України, Київ (державні підприємства)

Контроль роботи управління та координація роботи з ДФС у м.Києві, організація та проведення документальних перевірок.

Різне

from 05.1989 to 10.2005 (16 years 5 months)
різне, Україна (різне)

різне

Education

Київський національный економічний університет

Бухгалтерський облік та аудит, Київ
Higher, from 1999 to 2004 (4 years 8 months)

Additional education and certificates

Діловий клуб

2016, Трансфертне ціноутворення

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Вміння ладити із людьми різної вікової категорії

Additional information

вміння ладити із людьми різної вікової категорії, вміння вирішувати конфліктні ситуації, досвід ведення переговорів із контрагентами, здібності розробляти та втілювати стратегічні напрямки роботи підприємства.
Наявність водійських прав категорій «В» та «С», стаж понад 25 років, власний автомобіль
Разом з командою приймав участь у благодійному футбольному турнірі серед членів Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу»

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: