Resume from September 2, 2009

Виктория

Офис-менеджер, ассистент руководителя, специалист, 2 500 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

- фахівець відділу реалізації нерухомого майна управління реалізації майна  провідний фахівець відділу реалізації нерухомого майна управління реалізації майна заступник начальника відділу реалізації нерухомого майна управління реалізації м

from 04.2008 to 07.2009 (1 year 3 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Мультисервіс», Киев (Спеціалізована організація по примусовій реалізації майна)

робота з документами для реалізації нерухомого майна, конфіскованого у дохід держави або вилученого за борги, а також заставленого майна; - перевірка договорів про надання послуг по проведенню та организації публиічних торгів (аукціонів) по реалізації майна; - розв'язання проблемних питань першого рівня з державними органами; - допомога начальнику відділу у керівництві відділом; - контроль роботи відділів реалізації об'єктів нерухомості по філіям.

помічник керівника

from 11.2007 to 03.2008 (4 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕДВ- УА», Киев (продаж залізничного обладнання для рухомого складу, передача технологій в сфері будування рухомого складу.)

підготовка документів для клієнтів; - контроль за виконанням доручень; - телефонні переговори з клієнтами; - вхідні/вихідні дзвінки; - реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції; - прийом/відправлення факсів; - організація відряджень, - замовлення авіа і ж/д квитків, бронювання готелів; - оплата рахунків, замовлення канцтоварів і т.і.

юрист

from 11.2006 to 09.2007 (10 months)
Товариство з обмеженою діяльністю Юридична фірма «Каждан та партнери» , Киев (Юридична фірма)

- розробка та правовий аналіз установчих документів підприємства; - реєстрація підприємств; - надання консультацій стосовно реєстрації підприємств; - участь у підготовці, укладанні та контролі за виконанням договорів (оренди, купівлі-продажу), - отримання дозволів на працевлаштування іноземців; - ліцензування; - страхування; - ділове листування.

менеджер з зовнішньоекономічної діяльності

from 01.2004 to 09.2006 (2 years 8 months)
Представництво іноземної компанії «Індукерн Хемі АГ» (Швейцарія) в Україні, Киев (продаж фармацевтичної сировини)

Основні обов'язки: - ведення переговорів з партнерами; - складання та подальший супровід зовнішньоекономічних контрактів; - оптимізація схеми доставки вантажів; - розміщення заказів та подальший контроль за їх виконанням; - контроль строків завантаження та доставки товарів морським, автомобільним та залізничним транспортом; - контроль за дотриманням умов та строків платежів відповідно до контрактів.

Additional information

ОСВІТА :
2000 – 2005 рр.
Київський національний економічний університет
Спеціальність - Правознавство
Спеціалізація - Правове регулювання економіки
Кваліфікація – магістр права.
1994 – 1996 рр.(диплом з відзнакою)
Дніпропетровське базове медичне училище № 1
Кваліфікація – медична сестра
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ ТА ЯКОСТІ:
Впевнений користувач ПК :робота з пакетом MS Office, швидкий набір тексту, інтернет, The Bat, Outlook Express, знання офісної техніки.
ЗНАННЯ МОВ: українська – рідна, російська – вільно, англійська – базова, вчу іспанську.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Активна, організована, ініціативна, відповідальна, комунікабельна, наполеглива. Вмію ставити цілі та досягати їх, працювати з великим об’ємом інформації. Залюбки працюю в команді. Швидко вчуся та запам'ятовую нову інформацію, легко адаптовуюся до нових умов. Основні приорітети - професіоналізм, порядок, дисципліна, пунктуальність, відповідальність, вболівання за справу. Маю велике бажання опанувати у найкоротший термін усе необхідне для нової посади.

ОСОБИСТІ ЗАХОПЛЕННЯ:
Література, музика, спорт.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: