Артур
Су-шеф, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 33 years
- City of residence:
- Obukhiv
- Ready to work:
- Kyiv, Obukhiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4863546
Work experience
Су-шеф
from 05.2021 to 08.2022
(1 year 3 months)
Кафе Креперія, Ходосівка (Сфера обслуговування)
Вміння та навички:
Організація роботи колективу кухарів
Сервірування приготованих страв до видачі
Підбір, замовлення та організація поставок необхідної продукції
Інвентаризація
Ведення списання продуктів
Опрацювання страв оновленого меню
Контроль порядку і ротація продуктів в холодильниках і складах
Підготовка та проведення віддачі бенкетів
Складання необхідної заявки на продукти
Су-шеф
from 12.2019 to 03.2020
(3 months)
Ресторан Trattoria, Ходосівка (Ресторан італійської кухні)
•Організація роботи колективу кухарів
• Володіння системою управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)
•Сервірування приготованих страв до видачі
•Підбір, замовлення та організація поставок необхідної продукції
•Інвентаризація
•Ведення списання продуктів
•Опрацювання страв оновленого меню
•Контроль порядку і ротація продуктів в холодильниках і складах
•Підготовка та проведення віддачі бенкетів
•Складання необхідної заявки на продукти
Су-шеф
from 05.2017 to 12.2021
(4 years 7 months)
Ресторан «Bistrot du Parc», Ходосівка (Ресторан французької кухні)
•Організація роботи колективу кухарів
• Володіння системою управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)
•Сервірування приготованих страв до видачі
•Підбір, замовлення та організація поставок необхідної продукції
•Інвентаризація
•Ведення списання продуктів
•Опрацювання страв оновленого меню
•Контроль порядку і ротація продуктів в холодильниках і складах
•Підготовка та проведення віддачі бенкетів
•Складання необхідної заявки на продукти
Су-шеф
from 05.2016 to 05.2017
(1 year)
Кафе-піцерія «ДельтаПлан», Ходосівка (Європейська кухня)
•Оптимізація роботи персоналу
•Організація процесу закупівлі продуктів
•Контроль якості приготовлених страв
•Навички підбору та навчання персоналу
•Знання правил збереження продуктів
•Знання технічного обладнання
•Навички проведення інвентаризації залишків продукції
•Навички самостійного приготування страв
Кухар гарячого цеху
from 11.2013 to 05.2016
(2 years 6 months)
Ресторан «Trattoria», Ходосівка (Ресторан італійської кухні)
•Навички приготування різних страв
•Знання смакових якостей страв та їх вдале поєднання
•Вміння у високоякісному оформленні страв
•Контроль дотримання рецептур і технологій приготування страв
•Вміння визначати якість продуктів
•Вміння робити заготовки для страв
Кухар гарячого цеху
from 10.2010 to 11.2013
(3 years 1 month)
Кафе-піцерія «ДельтаПлан», Ходосівка (Ресторан європейської кухні)
Education
Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кухар 5-го розряду, Київ
Specialized secondary, from 2010 to 2010 (5 months)
Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кухар 4-го розряду, Київ
Specialized secondary, from 2008 to 2010 (1 year 4 months)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
Additional information
Впевнений в своїх діях, стресостійкий, відповідальний, організований, швидко навчаюсь та творчо підходжу до своєї роботи, вмію працювати в команді, маю любов до кулінарії.
Прагну до професійного росту та творчого саморозвитку; мотивований на отримання нових знань та навиків в різних кухнях світу.
Similar candidates
Кухар
Kyiv
Шеф-повар
40000 UAH, Kyiv, Remote
Кухар
20000 UAH, Kyiv, Sumy
,
more 2 cities
Сушеф, сушист, повар-универсал
38000 UAH, Kyiv
Кухар
Kyiv
Шеф-повар
80000 UAH, Kyiv