Resume from October 2, 2019 PRO

Бойко Артур Володимирович

Су-шеф, 22 000 UAH

Full-time.

Age:
28 years
City:
Ukrainka
Ready to move to:
Kyiv, Obukhiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Су-шеф

from 05.2017 to now (2 years 5 months)
Ресторан «Bistrot du Parc», Ходосівка (Ресторан французької кухні)

•Організація роботи колективу кухарів
• Володіння системою управління безпечністю харчових продуктів (HACCP)
•Сервірування приготованих страв до видачі
•Підбір, замовлення та організація поставок необхідної продукції
•Інвентаризація
•Ведення списання продуктів
•Опрацювання страв оновленого меню
•Контроль порядку і ротація продуктів в холодильниках і складах
•Підготовка та проведення віддачі бенкетів
•Складання необхідної заявки на продукти

Су-шеф

from 05.2016 to 05.2017 (1 year)
Кафе-піцерія «ДельтаПлан», Ходосівка (Європейська кухня)

•Оптимізація роботи персоналу
•Організація процесу закупівлі продуктів
•Контроль якості приготовлених страв
•Навички підбору та навчання персоналу
•Знання правил збереження продуктів
•Знання технічного обладнання
•Навички проведення інвентаризації залишків продукції
•Навички самостійного приготування страв

Кухар гарячого цеху

from 11.2013 to 05.2016 (2 years 6 months)
Ресторан «Trattoria», Ходосівка (Ресторан італійської кухні)

•Навички приготування різних страв
•Знання смакових якостей страв та їх вдале поєднання
•Вміння у високоякісному оформленні страв
•Контроль дотримання рецептур і технологій приготування страв
•Вміння визначати якість продуктів
•Вміння робити заготовки для страв

Кухар гарячого цеху

from 10.2010 to 11.2013 (3 years 1 month)
Кафе-піцерія «ДельтаПлан», Ходосівка (Ресторан європейської кухні)


Education

Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 5-го розряду, Київ
Specialized secondary, from 01.2010 to 06.2010 (5 months)

Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 4-го розряду, Київ
Specialized secondary, from 09.2008 to 01.2010 (1 year 4 months)


Professional and other skills

  • Володіння технологією швидкого приготування якісних страв (8 years of experience)
    Advanced, I currently use it.
  • Вміння організовувати та координувати роботу працівників (8 years of experience)
    Advanced, I currently use it.
  • Самостійне приготування фірмових страв ресторану (8 years of experience)
    Advanced, I currently use it.
  • Вміння самостійно приймати рішення та нести відповідальність (8 years of experience)
    Advanced, I currently use it.
  • Швидко адаптуюсь та орієнтуюсь в стресових ситуаціях (8 years of experience)
    Advanced, I currently use it.

Language proficiencies

  • Ukrainian — average
  • Russian — fluent

Additional information

Впевнений в своїх діях, стресостійкий, відповідальний, організований, швидко навчаюсь та творчо підходжу до своєї роботи, вмію працювати в команді, маю любов до кулінарії.
Прагну до професійного росту та творчого саморозвитку; мотивований на отримання нових знань та навиків в різних кухнях світу.


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: