Resume from June 27, 2018

Тетяна

Junior accountant

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Кулик Тетяна Юріївна
Особисті дані: вік – 21 рік, сімейний стан – незаміжня
Контактна інформація:
адреса: м. Київ вул. О.Ольжича
тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ціль: заміщення вакантної посади стажера, використати здобуті під час навчання теоретичні знання на практиці, бути корисною для майбутнього роботодавця та розвивати економіку України в цілому, перейняти досвід професіоналів своєї справи.
Освіта: 2014-2018 – Державний вищий навчальний заклад «Університет банківської справи» Харківський навчально-науковий інститут,
Галузь знань – «Управління та адміністрування», Спеціальність – «Фінанси, банківська справа і страхування», диплом бакалавра з відзнакою.
2003 – 2014 – Решетилівська гімназія імені І.Л. Олійника з поглибленим вивчення фізико-математичних дисциплін, атестат з відзнакою, нагороджена золотою медаллю.
Досвід роботи та професійні навики:
володіння АБД «Б2»;
знання податкового законодавства;
бухгалтерського і податкового обліку;
уміння розробляти фінансово-економічні моделі та працювати з базами даних;
написання наукових робіт та статей з економічної тематики.
Додаткові навики та інтереси:
англійська мова – рівень володіння В1, навчалася в групі з підвищеним вивченням іноземної мови, на даний момент не зупиняюсь в удосконаленні знань і займаюсь з педагогом, пройшла курси «Bank Management in practice and theory» by Lecturer, Senior expert of Senior Experten Service (SES), Germany;
ПК – рівень досвідченого користувача: програми пакету Microsoft Office, створення баз даних, володіння пошуковими системами Internet, (принтер, сканер, ксерокс)
Особисті якості: надійна, відповідальна, наполеглива, швидко та з цікавістю навчаюсь новому, маю організаційні здібності, староста групи, заступник голови Студентського наукового товариства, член Студентського самоврядування, не схильна до конфліктів, легко знаходжу з людьми спільну мову, працюю в команді та здатна вести переговори, творча, шкідливих звичок не маю.

Similar candidates

Junior accountant
15000 UAH, Kyiv

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: