Resume from August 28, 2018

Вікторія

Бухгалтер, 1 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City of residence:
Khmelnytskyi
Ready to work:
Khmelnytskyi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

бухгалтер

from 08.2017 to now (6 years 9 months)
ОК ЖБК Гармонія-2, Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Знання ПК: рівень користувача

Якісне та вчасне обслуговування клієнтів, формування та подача звітності ч/з програму "Соната" або в паперовій формі, обчислення податкових навантажень та сплата на бюджетні рахунки ч/з клієнт-банк або в установах банку. Ведення первинної документації та розрахунки з клієнтами. Нарахування з/п або винагороди по ДЦПХ - найманим працівникам та обчислення податкових зобов'язань по виплатам працівникам.
Досвід роботи 1 рік. Постійне вдосконалення та вивчення нової інформації, консультації в спілці бухгалтерів та податкових установах. Звертайтеся.

Education

ХЕУ

Облік і аудит, Хмельницький
Higher, from 2009 to 2015 (5 years 10 months)

Additional information

Пропоную ведення бух. обліку ФОП 1,2,3 групи на спрощеній системі оподаткування . Якісне та вчасне обслуговування клієнтів, формування та подача звітності ч/з програму "Соната" або в паперовій формі, обчислення податкових навантажень та сплата на бюджетні рахунки ч/з клієнт-банк або в установах банку. Ведення первинної документації та розрахунки з клієнтами. Нарахування з/п або винагороди по ДЦПХ - найманим працівникам та обчислення податкових зобов'язань по виплатам працівникам.
Досвід роботи 1 рік. Постійне вдосконалення та вивчення нової інформації, консультації в спілці бухгалтерів та податкових установах. Звертайтеся.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: