Резюме від 28 серпня 2018

Вікторія

Бухгалтер, 1 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

бухгалтер

з 08.2017 по нині (6 років 9 місяців)
ОК ЖБК Гармонія-2, Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Знання ПК: рівень користувача

Якісне та вчасне обслуговування клієнтів, формування та подача звітності ч/з програму "Соната" або в паперовій формі, обчислення податкових навантажень та сплата на бюджетні рахунки ч/з клієнт-банк або в установах банку. Ведення первинної документації та розрахунки з клієнтами. Нарахування з/п або винагороди по ДЦПХ - найманим працівникам та обчислення податкових зобов'язань по виплатам працівникам.
Досвід роботи 1 рік. Постійне вдосконалення та вивчення нової інформації, консультації в спілці бухгалтерів та податкових установах. Звертайтеся.

Освіта

ХЕУ

Облік і аудит, Хмельницький
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 10 місяців)

Додаткова інформація

Пропоную ведення бух. обліку ФОП 1,2,3 групи на спрощеній системі оподаткування . Якісне та вчасне обслуговування клієнтів, формування та подача звітності ч/з програму "Соната" або в паперовій формі, обчислення податкових навантажень та сплата на бюджетні рахунки ч/з клієнт-банк або в установах банку. Ведення первинної документації та розрахунки з клієнтами. Нарахування з/п або винагороди по ДЦПХ - найманим працівникам та обчислення податкових зобов'язань по виплатам працівникам.
Досвід роботи 1 рік. Постійне вдосконалення та вивчення нової інформації, консультації в спілці бухгалтерів та податкових установах. Звертайтеся.

Схожі кандидати

Бухгалтер
Запоріжжя, Дистанційно

Головний бухгалтер
25000 грн, Київ, Дистанційно

Бухгалтер (ФОП, ТОВ)
Дистанційно

Бухгалтер
Дистанційно

Бухгалтер
15000 грн, Київ, Дистанційно

Бухгалтер
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: