Resume from April 21, 2019 PRO

Алла

Управлінець, начальник відділу

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер Collection

from 10.2013 to now (10 years 7 months)
АТ УКРСИББАНК, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

02.10.2013-31.01.2017 – АТ УКРСИББАНК, фахівець відділу дистанційного врегулювання заборгованості (Soft Collection): консультація клієнтів по умовах договору та встановлення домовленостей про оплату боргу. Додатково займалась навчанням нових співробітників.
01.02.2017- 05.01.2018 – АТ УКРСИББАНК, супервізор: прослуховування дзвінків, надання зворотніх зв’язків, рекомендацій для роботи з клієнтами та виконання планових показників.
З 05.01.2018 – АТ УКРСИББАНК, менеджер відділу дистанційного врегулювання заборгованості (Soft Collection): підбір, навчання, керування персоналом; організація і контроль виконання планових показників; управління персоналом (до 15 осіб); проведення моніторингів; робота з електронною поштою; ведення звітності.

Education

Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Факультет економіки та менеджменту; спеціальність - економіка підприємства, Вінниця
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 9 months)

2008-2012 р. – Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. Напрямок «Економіка підприємства», диплом бакалавра.
2012-2013 р. - Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. Напрямок «Економіка підприємства», кваліфікація «магістра з економіки підприємства», диплом магістра.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

В ставленні до роботи відповідальна, дисциплінована, працелюбна, пунктуальна, активна та принципова. В колективі та спілкуванні з людьми – комунікабельна, неконфліктна, порядна. Маю достатній досвід у спілкуванні з людьми. Цілеспрямована, маю високу працездатність. В колективі маю авторитет серед колег та користуюсь їх повагою. Маю високий професійний рівень.
Розуміюся на роботі з офісною технікою. Постійно підвищую свій професійний рівень та вміння. Готова навчатись та вдосконалювати знання.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: