Resume from September 13, 2018

Ірина

Адміністратор салону краси, 5 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Lutsk
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НМУ ім. О.О.Богомольця

Медичний №4, лікувальна справа, Київ
Unfinished higher, from 2015 to 2018 (3 years)

На даний момент навчаюсь на 4 курсі, державного замовлення, тому навчатися на відмінно - мій обов'язок. Ліцензійний іспит КРОК-1 здала на 83,7 %. На клінічних кафедрах мене навчали найкращі викладачі України, тому в майбутньому працювати лікарем, неважливо в якій галузі - це для мене честь. Також лише в моєму університеті того року було запропоновано вищим керівництвом складання студентами 3 курсу ліцензійного іспиту OSKE-1, який я цього року здала навідмінно.

Additional education and certificates

Партнер Плюс

2017, 6 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Робота зі сканером Google Chrome Робота з принтером Робота з ксероксом Веб-браузери Аміго

Language proficiencies

English — average

Additional information

На мою думку, медицина - це та галузь діяльності, в якій лікар чи студент-медик, чи будь-який представник своєї справи повинен думати і завжди турбуватись в першу чергу про здоров'я оточуючих людей. За період свого навчання я підкреслила для себе, що наполегливість, цілеспрямованість, впевненість в собі і в своїх знаннях, пунктуальність та постійне бажання навчатися і вдосконалювати себе- це і є ключі до успіху. В університеті я є старостою групи, тому вмію швидко навчатись та знаходити спільну мову з будь-якими людьми.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: