Resume from February 15, 2024

Гарік

Шеф-повар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 12.2022 to 01.2024 (1 year 1 month)
Кафе Грецька Чайка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду шеф-кухаря. В обовʼязки входила розробка сезонних та тематичних страв, переоблік, робота з постачальниками, пошук та навчання кухарів, робота на процесі, складання графіків роботи співробітників, контроль якості, контроль за своєчасним ТО обладнання, аналіз продажів, робота з ТК.

Пекар

from 02.2022 to 08.2022 (6 months)
Mimosa Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийшов допомагати волонтером, залишився працювати в пекарні як штатний співробітник.
Отримав базовий досвід виробництва хлібу на заквасці, бріошів, булок, та інших виробів з тіста.

Кухар

from 02.2021 to 02.2022 (1 year)
Coco new Japanese, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрита кухня, процес приготування страв на японському грилі «рабата»

Кухар

from 09.2020 to 02.2021 (5 months)
Samna, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан сучасної близькосхідної кухні шефа Меіра Адоні. Кухар гарячої лінії.

Шеф-кухар, керуючий

from 08.2019 to 10.2020 (1 year 2 months)
Soba Noodle-shop, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заклад, концепт та створення якого я розробив та втілив за допомогою зовнішніх інвестицій. Це невеличкий заклад на 40 місць, основний продукт якого це локшина (Рамен). Заклад мав меню з 16 страв та сезонних страв які мінялися, меню безалкогольних напоїв, та був орієнтований на денний трафік, обіди, та вечері, як для великих компаній так і для окремих гостей які полюбляють азіатську локшину та рамен. Проект з моменту відкриття жодного разу не доінвестувався, і навіть на 5й місяць роботи показав перші прибутки. Але почався карантин, в умовах якого без додаткових інвестицій було неможливо продовжувати роботу. Витримавши два локдауни було вирішено все ж таки зачинити заклад.
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Шеф-кухар

from 11.2018 to 07.2019 (8 months)
Генацвале & Хинкали Теремки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

завданням було запустити заклад за прикладом вже існуючого такого ж, з подальшим оновленням асортименту, розробкою стандартів для вже зростаючої мережі. Заклади існують та успішно працюють і на сьогодні.

Шеф-кухар

from 12.2016 to 04.2018 (1 year 4 months)
Black Sheep, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Проект створений в Дніпрі, займав у ньому посаду шефа. Отримав можливість спроектувати виробництво, розробити концепцію їжі, набрати та з нуля навчити команду працівників без досвіду роботи, та надалі повністю вести кухню закладу. Один з найуспішніших проектів у місті, як наслідок, з чудовими показниками та гарною репутацією серед гостей та інших ресторанних діячів. Дуже пишаюсь цим проектом, та вдячний роботодавцям за цю можливість.

Холодний процес, десерти

from 11.2015 to 06.2016 (7 months)
Mendi's, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан кошерної кухні що знаходиться у центрі «Мінора», отримав досвід роботи з дотриманням усіх правил кашруту, приготування традиційних страв кошерної ізраїльської кухні.

Су-шеф

from 09.2015 to 01.2017 (1 year 4 months)
Varburger Bar, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на відкритій кухні з хоспером, згодом отримав посаду су-шефа в закладі.

Старший зміни, кухар на хоспері

from 04.2015 to 09.2015 (5 months)
Vis a Vis, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду старшого зміни, відповідав за гарячій процесс (приготування усіх страв на тепловому обладнанні та хоспері), складав заявки для закупівлі товару, проводив переоблік.

Су-шеф

from 05.2013 to 11.2014 (1 year 6 months)
Ресторан Cascade, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду су-шефа. Закріплений за процесами суші, піци, роздачі, організував роботу кухні, підготовку до бенкетів та інших подібних заходів, також приймав участь у організації роботи та процесах виробництва кондитерського цеху у закладі, проводив дитячі майстер класи, слідкував за товарними залишками та виконував переоблік.

Cу-шеф

from 01.2011 to 04.2014 (3 years 3 months)
Confetti, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на видачі та на процесах, закупка товару, переоблік, розробка сезонних страв, організація роботи усіх процесів, графіки співробітників, контроль якості.

Су-шеф, повар-универсал

from 02.2010 to 11.2011 (1 year 9 months)
St.Tropez, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан традиційної французької кухні преміум сегменту, прийшов на посаду кухаря, згодом отримав підвищення до посади Су-шефа.

Су-шеф, повар-универсал

from 01.2008 to 01.2010 (2 years)
Zuma, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан традиційної корейської кухні.
Тут я вперше почав працювати в ресторані, спочатку на посудомийці, а згодом пішов помічником на гарячий процес, згодом став у зміну повноцінним кухарем на процесі, опанувавши усі страви меню отримав посаду су-шефа, і керував командою і навчав нових співробітників, дуже цінний досвід для мене.

Education

ДНУ

Физика, электроника и компьютерные системы, Кафедра Биофизики., Днепр
Higher, from 2007 to 2011 (3 years 8 months)

Knowledge and skills

MS Office R-Keeper Poster

Similar candidates

Шеф-повар
35000 UAH, Kyiv

Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv, Remote

Шеф-повар
Kyiv

Шеф-кухар
45000 UAH, Kyiv

Шеф-повар
Kyiv

Шеф-повар, кондитер
Kyiv, Ivano-Frankivsk , more 8 cities

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: